Cele mai citite
 


Cseke Attila: Pentru mine a fost o dilemă dacă să mă duc la locul accidentului
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseka Attila, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost în mare dilemă de mai multe ori în cursul serii de luni dacă să se ducă sau nu la locul tragediei de la Maternitatea Giuleşti.
'Cred cu tărie că sunt momente în care adevăraţii profesionişti trebuie lăsaţi să muncească şi omul politic să stea deoparte. Trebuie terminat cu demagogia că dacă se întâmplă un eveniment în ţară imediat se înfiinţează un grup de oameni care să marcheze acel eveniment. Nu era momentul ca un ministru numit politic să fie acolo', a explicat demnitarul.

La rândul său, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a precizat că ministrul se afla în sediul MS şi după miezul nopţii şi că pe tot parcursul desfăşurării evenimentelor a ţinut legătura cu acesta. În cazul în care ar fi fost nevoie să deblocheze ceva sau dacă era nevoie de ceva ministrul ar fi ajutat la rezolvarea problemelor, a completat Raed Arafat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii face evaluări ale spitalelor Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că trei echipe conduse de secretari de stat ai ministerului fac evaluări ale unităţilor sanitare în vederea descentralizării.
Ministerul Sănătăţii reduce cu 20% cheltuielile bugetare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va reduce cu 20% cheltuielile bugetare aprobate pentru 2010, pentru achiziţionarea de bunuri şi servicii necesare activităţii, suma care se va economisi fiind de 975.989 lei.
Ministrul Sănătăţii doreşte ca fondul naţional unic pentru asigurări de sănătate să fie administrat separat Ministerul Sănătăţii intenţionează aducerea Casei Naţionale de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) în subordinea instituţiei şi scoaterea fondului unic de asigurări de sănătate de la Ministerul Finanţelor Publice şi trecerea acestuia în administrarea CNAS, de la 1 ianuarie 2011, a anunţat, marţi, într-o...
Ministrul Raed Arafat: 53 de spitale din ţară, identificate pentru modernizare prioritară Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat duminică, la Oradea (jud. Bihor, vest), că au fost identificate cele 53 de spitale din ţară care vor beneficia, în viitorul apropiat, de atenţia concentrată a Ministerului Sănătăţii pentru a le aduce la standarde moderne din toate punctele de vedere.
Ministrul Sănătăţii a anunţat reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) care sunt reprezentantele Guvernului în teritoriu.
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...