Cele mai citite
 


Peste 100 de cadre IGSU au intervenit la Maternitatea Giuleşti
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o sută de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, luni, în gestionarea situaţiei create prin explozia de la Maternitatea Giuleşti.
'Un număr de 110 cadre şi 24 de autospeciale ale IGSU au intervenit la Maternitatea Giuleşti', a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Stelian Duduş.

El a precizat că anunţul a fost făcut în Dispecerat la ora 18,36, a fost alertată subunitatea Grozăveşti. Primii angajaţi ai IGSU au sosit la faţa locului la ora 18,43.

Localizarea incendiul s-a făcut la ora 18,45.
Stelian Duduş a menţionat, de asemenea, că incendiul a fost stins la 19,03, iar personalul IGSU a fost retras din zonă la ora 1,10 în noaptea de luni spre marţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Ilfov şi ISU Bucureşti au primit 38 de autospeciale achiziţionate printr-un proiect european Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov şi Bucureşti au primit în dotare 38 de autoutilitare - autospeciale cu apă şi spumă, ambulanţe, autospeciale pentru descarcerări, dar şi două centre mobile de comandă şi control care, în cazul unor dezastre, pot prelua apelurile din sistemul naţional 112...
Gorj: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va beneficia de două noi autospeciale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, a precizat, luni, într-o conferinţă de presă, că judeţul Gorj va beneficia de două autospeciale noi, care vor merge în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.
Caraş-Severin: Simulare de incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Un incendiu a izbucnit, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, mobilizând întreg personalul medical, pe lângă pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic. Aceştia au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale pentru a interveni la stingerea flăcărilor. Din fericire, a fost...
Mureş: Majoritatea serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, neoperaţionale Doar cinci dintre cele 17 Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din judeţ, dotate cu autospeciale de intervenţii, funcţionează, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, colonel Mihai Chiorean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.
ISU Bucureşti şi Ilfov, dotate printr-un proiect cu finanţare europeană de peste 8 milioane de euro Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Ilfov şi Bucureşti vor fi dotate cu 38 de autospeciale, ambulanţe de prim ajutor şi de reanimare precum şi cu două centre mobile de comandă şi control în urma semnării unui proiect finanţat din fonduri europene în valoare de peste 8 milioane de euro.
Autorităţile au semnat un contract pentru achiziţia a 44 autospeciale pentru situaţii de urgenţă Autorităţile au semnat un contract de finanţare prin Programul Operaţional Regional prin care vor fi achiziţionate 44 de autospeciale pentru îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 20,35 milioane lei, a anunţat, joi, ministrul Dezvoltării Regionale...