Cele mai citite
 


Brăila: Ambulanţă în misiune, lovită şi răsturnată în intersecţie
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă aflată în misiune cu semnalele luminoase şi acustice pornite, care transporta la spital o bătrână cu lipotimie, a fost lovită marţi de un autoturism, care a intrat cu viteză într-o intersecţie. În urma loviturii, şoferul salvării a pierdut controlul volanului, iar ambulanţa s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat peste un autoturism parcat pe marginea drumului.
Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, Viorica Uscatu, a declarat pentru AGERPRES că, în urma impactului, bătrâna care era transportată la spital a suferit un traumatism la umăr, asistenta care o însoţea a fost lovită şi ea tot la umăr, iar cei doi şoferi implicaţi în accident au scăpat nevătămaţi.

'Bătrâna este consultată acum de medicul ortoped şi are un traumatism la umăr. Asistenta mea este şi ea lovită la umăr şi a făcut o plagă la cot. Pacienta a căzut peste asistentă când s-a răsturnat maşina. Traumatismele sunt minore din fericire, dar se putea întâmpla o nenorocire. Ne gândim să nu mai folosim semnalele pentru acordarea priorităţii, dacă tot nu sunt respectate, pentru că ni se pot întâmpla lucruri mai grave', a precizat Viorica Uscatu.
Autoturismul peste care a căzut ambulanţa şi care este distrus aproape în totalitate fusese parcat cu câteva zeci de secunde înainte de producerea impactului, şoferul acestuia fiind mulţumit că a scăpat cu viaţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Ambulanţele au intervenit în peste 30.000 de cazuri şi au parcurs peste 1,2 milioane km Personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila a fost solicitat să intervină, de la începutul anului, în peste 30.000 de cazuri de urgenţe medicale, ambulanţele efectuând în total peste 1,2 milioane km.
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.