Cele mai citite
 


Petru Călian (PDL) cere doliu naţional pentru tragedia de la Maternitatea Giuleşti
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PDL Petru Călian cere autorităţilor decretarea unei zile de doliu naţional pentru moartea celor patru nou-născuţi, în incendiul produs la Maternitatea Giuleşti.
'Deputatul clujean Petru Călian regretă cele întâmplate la Maternitatea Giuleşti, accident în care patru bebeluşi şi-au pierdut viaţa. Petru Călian solicită autorităţilor decretarea unei zile de doliu naţional în memoria bebeluşilor decedaţi', se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES de Biroul de presă al parlamentarului PDL.
Democrat liberalul îşi exprimă speranţa ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple în sistemul sanitar din România şi transmite condoleanţe familiilor îndurerate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Sute de nou-născuţi nu au fost imunizaţi împotriva TBC Câteva sute de bebeluşi, născuţi la maternitatea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, nu au fost vaccinaţi până în prezent împotriva tuberculozei, aceştia riscând să se îmbolnăvească, a declarat joi, pentru AGERPRES, şefa Secţiei Maternitate, Camelia Roman.
Aparatură medicală pentru secţia de nou-născuţi a maternităţii din Braşov donată de Organizaţia Salvaţi Copiii Organizaţia Salvaţi Copiii a donat marţi spitalului de Obstetrică şi ginecologie "dr. I.A. Sbârcea" din Braşov un monitor electroencefalograf pentru secţia de nou-născuţi în valoare de 22.600 de euro, după ce în urmă cu un an maternitatea braşoveană a fost dotată şi cu alte echipamente de ultimă generaţie...
Diana Tuşa şi Eugen Nicolăescu (PNL) vor o comisie parlamentară de anchetă pentru incendiului de la Maternitatea Giuleşti Deputaţii PNL Diana Tuşa şi Eugen Nicolăescu au decis să demareze demersurile pentru înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă care să stabilească cauzele şi responsabilităţile 'tragediei' de la Maternitatea Giuleşti, 'astfel încât un eveniment asemănător să nu mai poată avea loc', se arată într-un...
Serviciile medicale din România sunt considerate printre cele mai proaste din UE (media) România este una dintre cele mai sărace ţări din Uniunea Europeană şi serviciile sale medicale sunt considerate printre cele mai proaste din UE, scrie marţi Reuters.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Irak: Cel puţin 12 nou-născuţi au murit într-un incendiu la un spital din Bagdad Cel puţin 12 nou-născuţi şi-au pierdut viaţa miercuri într-un incendiu produs în maternitatea unuia dintre cele mai mari spitale din capitala irakiană Bagdad, potrivit unui nou bilanţ furnizat de responsabili din domeniul sănătăţii şi securităţii, relatează AFP.