Cele mai citite
 


Schimbări la vârf la Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Giurgiu, 14 aprilie /Agerpres/ - Florentina Popescu a fost instalată, miercuri, în funcţia de director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Giurgiu prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate.

"Instalarea în funcţie a doamnei Florentina Popescu a fost făcută în urma unui concurs pentru ocuparea acestui post care fusese ocupat de un director interimar", a declarat cu această ocazie preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PD-L Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu.

El a subliniat că astfel a fost repus în funcţie un profesionist şi un om care poate îndeplini programul de guvernare. Florentina Popescu a mai ocupat această funcţie în perioada 2005-2008, în perioada 2008-2009 la conducerea CAS Giurgiu fiind Mariana Bârsă în calitate de director interimar.

La instalarea în funcţie a Florentinei Popescu au mai participat şi cei doi subprefecţi ai judeţului, Daniel Fiţa şi Noruţ Stănişteanu. AGERPRES/(Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Director interimar la Casa de Asigurări de Sănătate Directorul de Relaţii Contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Marius Tăutu, a fost numit joi pe postul de director general interimar al instituţiei menţionate, după ce cu o zi înainte fostul director Cladiu Bârsan primise un ordin de revocare din funcţie.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Dolj: CAS poartă discuţii cu medicii de familie Craiova, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj i-a invitat, vineri, la discuţii atât pe reprezentanţii Societăţii Naţionale de Medicină Generală din România - filiala Dolj, cât şi pe cei ai Patronatului Medicilor de Familie, după ce medicii de familie din Dolj au anunţat, joi, că...
Suceava: CAS a încheiat contracte cu nouă spitale pentru acordarea majorărilor salariale de 25% Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a încheiat contracte cu toate cele nouă spitale publice din judeţ pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar, a declarat, miercuri, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.