Cele mai citite
 


Maramureş: Primul serviciu de ambulanţă privat
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Firma de pază UKRO Security şi Fotbal Club Baia Mare vor avea peste o luna de zile primul serviciu de ambulanţă privat din judeţul Maramureş.
Directorul firmei UKRO Security şi a FC Baia Mare, Dan Hotico, a declarat, marţi pentru AGERPRES, că în prima fază serviciul de ambulanţă ar putea fi asigura asistenţa medicală necesară competiţiilor sportive judeţene, urmând să-şi extindă activitatea treptat.
'Este vorba despre un serviciu de ambulanţă privat, identic altor firme de pază din România care deja îl experimentează. Vom avea trei maşini de intervenţie rapidă şi personal medical specializat. Ideea mi-a venit în momentul în care am calculat cât a plătit F.C. Baia Mare pentru ambulanţele care au oferit asistenţa medicală la ultimele meciuri. O astfel de maşină costă 750 lei pe oră, ori clubul a avut nu doar echipa mare, ci şi grupările de juniori. Am plătit Serviciului Judeţean de Ambulanţă o grămadă de bani pentru acest serviciu absolut necesar', a spus Dan Hotico.
Dispeceratul viitorului serviciu de ambulanţă privat va funcţiona în cadrul firmei UKRO. Una dintre ambulanţele ce vor putea fi utilizate a sosit deja din Germania, urmând să mai vină alte două maşini.
'Vom închiria aceste ambulanţe şi celorlalte echipe din Baia Mare sau din judeţ, la preţuri mai mici decât cele practicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Trebuie să ajutăm pe toată lumea cum putem. E destul de dificil să te descurci astăzi, mai ales în sport', a mai precizat Dan Hotico.
Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţul Maramureş va deveni funcţional peste 30 de zile. Investiţia totală a fost evaluată la aproximativ 50.000 de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Maramureş: Maşinile SMURD vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă Autovehiculele de intervenţie SMURD din cadrul ISU Maramureş vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă pentru a asigura intevenţia medicală de urgenţă.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Alba: Serviciu Privat de Ambulanţă, inaugurat de Crucea Roşie Crucea Roşie Română (CRR) Filiala Alba a lansat joi Serviciul Privat de Ambulanţă, care va fi deservit pentru început de patru ambulanţe dotate cu echipamente noi, conform standardelor în vigoare, precum şi de personal medical cu pregătire şi experienţă în acest domeniu de activitate  - medici, asistenţi...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Asistenţa medicală la finala Europa League Serviciul de ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală, în ziua finalei Europa League, cu nouă ambulanţe, cu asistenţi şi şoferi, pentru aeroport, fan-zone şi stadion, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.