Cele mai citite
 


Giurgiu: Proiect pentru sănătate şi securitate în muncă
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 340 de angajaţi ai firmei Lafarge Agregate Betoane vor beneficia în următorul an de zile de un proiect privind reducerea riscurilor pentru sănătate şi securitate în muncă.
'Nouă ne pasă' este denumirea proiectului iniţiat de Lafarge Agregate Betoane care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Giurgiu la o balastieră din localitatea Grădinari, şi prin care îşi propune instruirea celor 340 de angajaţi din toată firma privind prevenirea şi stingerea incendiilor, acordarea primului ajutor şi reducerea riscurilor pentru sănătate şi securitate în muncă.
Proiectul care a fost lansat marţi se va desfăşura pe parcursul unui an de zile în cadrul Programului Operaţional Sectorial privind Dezvoltarea Resurselor Umane şi are o valoare de 869.339 de lei, fiind finanţat din Fondul Social European.
Reprezentanţii Lafarge Agregate Betoane au spus cu această ocazie că au ales ca loc de lansare a proiectului balastiera de la Grădinari pentru că se împlinesc 13 ani de zile de când firma desfăşoară activitate aici fără a fi înregistrate accidente.
Prin implementarea acestui proiect se promovează creşterea capacităţii angajaţilor de la sediul companiei, precum şi din toate punctele de lucru ale acesteia, de a identifica riscurile pentru sănătate la locul de muncă în vederea adoptări unei atitudini favorabile menţinerii sănătăţii şi a unui comportament preventiv, informarea permanentă a angajaţilor, creşterea capacităţii acestora de a identifica riscurile specifice sectorului de activitate, cât şi dezvoltarea în cadrul companiei a unui sistem integrat de prevenire a îmbolnăvirilor la locul de muncă şi a accidentelor profesionale adaptat condiţiilor specifice de activitate.
Compania Lafarge are puncte de lucru în judeţele Giurgiu, Constanţa, Iaşi, Prahova, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova, Buzău, Neamţ, Suceava, Harghita, Covasna, Braşov, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Dâmboviţa, Gorj şi în municipiul Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANOFM: Peste 12.000 de locuri de muncă vacante în perioada 10 - 16 mai Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţe, pentru perioada 10 - 16 mai 2012, un număr de 12.490 de locuri de muncă vacante, cu peste 1.900 mai multe comparativ cu săptămâna trecută, potrivit unui comunicat al ANOFM remis, joi, AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.600 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 17 - 23 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.619 locuri de muncă vacante pentru perioada 17 - 23 februarie, cu 239 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 24 februarie - 1 martie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.767 locuri de muncă vacante pentru perioada 24 februarie - 1 martie, cu 148 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Numărul locurilor de muncă vacante, în scădere cu aproape 400 Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţe, pentru perioada 12 - 19 aprilie 2012, un număr de 9.978 locuri de muncă vacante, cu aproape 400 mai puţine decât în săptămâna precedentă, conform unui comunicat al ANOFM remis, joi, AGERPRES.
ANOFM: Aproape 6.100 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 13 - 19 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.088 de locuri de muncă vacante pentru perioada 13 - 19 ianuarie 2012, cu 2.251 mai multe decât săptămâna precedentă, informează, vineri, ANOFM.