Cele mai citite
 


Senat: Ordonanţele privind descentralizarea în domeniul sănătăţii şi finanţele publice au primit avize negative
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorii din comisia juridică au dat, marţi, un aviz negativ Ordonanţei de Urgenţă 63/2010 privind finanţele publice locale, precum şi Ordonanţei 48/2010 referitoare la descentralizarea în domeniul sănătăţii.
Aceste două Ordonanţe, precum şi proiectul de lege privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren sau inundaţiilor, au fost respinse în condiţiile unui vot la paritate de 5 voturi 'pentru' ale puterii şi 5 'împotrivă' ale opoziţiei.
Cererea de reexaminare a preşedintelui Traian Băsescu privind proiectul de lege referitor la parteneriatul public-privat a fost admisă, fără nici un amendament, în unanimitate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senat: Aviz negativ pentru descentralizarea din domeniul sănătăţii Senatorii din Comisia pentru administraţie publică au dat, miercuri, aviz negativ ordonanţei de urgenţă a Guvernului 48/2010 referitoare la descentralizarea în domeniul sănătăţii.
Senat: Aviz negativ pentru un proiect legislativ al parlamentarilor puterii privind substanţele psihotrope Comisia pentru sănătate a Senatului a avizat, marţi, negativ proiectul legislativ privind reglementarea condiţiilor de punere pe piaţă a plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice, psihotrope şi derivaţilor acestora, iniţiat de peste 70 de parlamentari PDL, UDMR şi aparţinând...
Senat: Aviz negativ pentru proiectul legislativ privind examinarea psihologică şi psihiatrică a candidaţilor la alegeri Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Comisia senatorială pentru drepturile omului a avizat marţi negativ propunerea legislativă iniţiată de mai mulţi senatori independenţi, care prevede examinarea psihologică şi psihiatrică a persoanelor care candidează pentru obţinerea de funcţii de demnitate publică.
Senat: Procedură inedită - retragerea de la promulgare a OUG privind reorganizarea MAI (sinteză) Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Retragerea unei ordonanţe de urgenţă de la promulgare, adoptată de Senat în calitate de cameră decizională, a fost săptămâna aceasta, dacă nu o premieră absolută, cel puţin o procedură foarte rar întâlnită în activitatea senatorilor.
Traian Băsescu a promulgat Legea de respingere a OUG 113/2010 privind drepturile câştigate de bugetari în instanţă Preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea de respingere a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale bugetarilor, informează luni Administraţia Prezidenţială într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei...
Preşedintele a promulgat Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe şi pe cea privind indemnizaţia pentru mame Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, precum şi pe cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, informează...