Cele mai citite
 


Medici israelieni, în România pentru a ajuta victimele exploziei de la maternitatea Giuleşti
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei medici de la Spitalul Sheba din Tel Hashomer vor sosi în România pentru a ajuta victimele exploziei de la maternitatea Giuleşti din Bucureşti, informează marţi site-ul de ştiri Israel News.
După o evaluare a situaţiei, medicii israelieni vor decide dacă să transporte bebeluşii în Israel pentru tratament.

Sursa citată aminteşte că în urma exploziei de luni seară patru bebeluşi născuţi prematur au murit şi şapte au fost răniţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dan Mircea Enescu: Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă, prin aceasta înţelegându-se că ei sunt într-un şoc profund, cu nişte 'pierderi lichidiene foarte mari', pierzând litri întregi de soluţii din interiorul organismului care trebuie refăcute de fiecare dată, 'în fiecare zi...
Sistemul de sănătate din România, muribund din cauza reducerilor salariale şi de personal Sistemul de sănătate din România este muribund, clătinându-se sub presiunea reducerilor bugetare decise de guvern. Cazul de la maternitatea Giuleşti este emblematic pentru punctele slabe ale sistemului de sănătate românesc, notează Financial Times /FT/ în ediţia de luni.
Incubator de transport performant, donat Maternităţii Giuleşti de Salvaţi Copiii Un incubator de transport performant destinat îngrijirii copiilor născuţi prematur a fost donat miercuri Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sârbu" (Maternitatea Giuleşti) din Capitală de către organizaţia Salvaţi Copiii.
Gabriel Bănceanu: Accidentul de la Maternitatea Giuleşti se putea întâmpla în orice spital Bucureşti, 30 aug /Agerpres/ - Accidentul produs în urmă cu două săptămâni la Maternitatea Giuleşti se putea întâmpla în orice spital din România, este de părere preşedintele Societăţii Române de Obstetrică şi Ginecologie (SROG), Gabriel Bănceanu.
Colegiul Medicilor: Nu a fost depusă nicio plângere în cazul bebeluşului de la Maternitatea Giuleşti Preşedintele Colegiului Medicilor România (CMR), Gheorghe Borcean, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că nu a fost depusă până în prezent nicio plângere în cazul bebeluşului născut cu malformaţii la Maternitatea Giuleşti, însă a precizat că instituţia se va autosesiza.
Ordinul Asistenţilor suspendă propria anchetă în cazul de la Maternitatea Giuleşti Bucureşti, 23 aug /Agerpres/ - Conducerea filialei municipiului Bucureşti a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a anunţat suspendarea anchetei profesionale în cazul evenimentelor petrecute la Maternitatea Giuleşti, până la finalizarea anchetei penale...