Cele mai citite
 


Iaşi: Pompier electrocutat în timpul unei misiuni de salvare
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pompier din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe Iaşi a fost adus, la Spitalul Universitar Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost electrocutat în timpul unei misiuni de salvare.
'În seara zilei de marţi, pe şoseaua Iaşi - Voineşti, în timpul unei intervenţii la fenomene meteo periculoase, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil şi peste un autoturism în care erau blocate două persoane, un subofiţer din echipa de intervenţie a Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a atins un fir electric care era prins în copac şi s-a electrocutat', a declarat pentru AGERPRES lt. Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al IJSU Iaşi.
Subofiţerului i s-a acordat primul ajutor de către colegii servanţi şi a fost solicitat echipajul SMURD de terapie intensivă pentru acordarea asistenţei medicale specializate şi transportarea la spital.
El a fost internat pentru investigaţii şi tratament la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi. În prezent, pompierul este conştient şi stabilizat hemodinamic.
O comisie din cadrul inspectoratului cercetează cauzele producerii acestui accident.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.
Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu.
Iaşi: Un bărbat călcat de tren, un nou caz 'Lăzărescu' Un bărbat, victimă a unui accident feroviar, a fost plimbat timp de şase ore între trei spitale deoarece Iaşiul nu are o unitate medicală în care să funcţioneze mai multe sectoare medicale.
Iaşi: Echipajele SMURD zboară, după patru ani de la tragedia aviatică Iaşi, 11 apr /Agerpres/ - Echipajele SMURD vor putea ajunge mai repede la intervenţiile din nord-estul României cu ajutorul unui elicopter de intervenţie şi salvare?care aparţine Inspectoratului de Aviaţie.
Iaşi: Supraponderal adus cu elicopterul SMURD la spital Un bărbat supraponderal, din localitatea Cotnari, care suferă de insuficienţă respiratorie şi cardiacă, a dat bătăi de cap atât medicilor cât şi pompierilor, după ce a fost adus la Spitalul Universitar Sfântul Spiridon din Iaşi cu ajutorul elicopterului SMURD Iaşi.
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.