Cele mai citite
 


Galaţi: Proiect de 3,4 milioane de lei pentru modernizarea Centrului Medico-Social
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Municipalitatea gălăţeană a lansat, miercuri, proiectul 'Dezvoltarea şi extinderea Centrului Medico-Social Galaţi', finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013.
Valoarea proiectului este de ?3.425.093,60 lei (inclusiv TVA), din care asistenţa financiară nerambursabilă se ridică la 2.798.992,50 lei (fără TVA). Prin acest proiect, a cărui perioadă de implementare este de 18 luni, se urmăreşte îmbunătăţirea infrastructurii sociale prin crearea premiselor necesare pentru asigurarea populaţiei cu servicii esenţiale.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Nicoleta Manole, obiectivele specifice ale acestui proiect sunt extinderea actualului imobil al Centrului Medico-Social Galaţi prin înfiinţarea şi dotarea unui nou corp de clădire, ca alternativă la cele oferite în prezent, îmbunătăţirea stării de sănătate a vârstnicilor prin oferirea de servicii socio-medicale de specialitate, creşterea accesului la servicii medico-sociale de calitate prin promovarea principiului egalităţii de şanse, creşterea numărului de beneficiari instituţionalizaţi în Centrul Medico-Social Galaţi.
Grupul ţintă este reprezentat de un număr de 113 asistaţi dezavantajaţi socio-medical aflaţi în?nevoie socio-medicală şi a căror situaţii impun luarea de măsuri urgente de intervenţie în domeniul acordării serviciilor de asistenţă, îngrijire, consiliere, reabilitare/recuperare.?
Beneficiarii finali ai proiectului vor fi familiile din care provin membrii grupului ţintă şi comunitatea locală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Investiţie de aproape trei milioane lei pentru bătrânii dezavantajaţi socio-medical Galaţi, 21dec /Agerpres/- Un număr de 113 bătrâni, din Galaţi, dezavantajaţi socio-medical, beneficiază, începând de miercuri, de un centru multifuncţional de servicii sociale finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, a declarat, pentru AGERPRES, managerul de proiect, Mihaela Paula...
Galaţi: Proiect de peste patru milioane de lei pentru persoane vârstnice Municipalitatea gălăţeană a lansat, joi, proiectul 'Modernizare Centru multifuncţional de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice', finanţat prin Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, cu o valoare totală de peste patru milioane de lei, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul public...
Galaţi: Aproape 52 milioane lei pentru echipamente necesare situaţiilor de urgenţă în şase judeţe Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi, alături de alte cinci autorităţi judeţene deliberative, în calitate de membru fondator al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă (ADISESU), a lansat, miercuri, activităţile din cadrul proiectului ''Achiziţionare echipamente specifice...
Galaţi: Spitalul Clinic Sf. Apostol Andrei îşi va moderniza ambulatoriul Galaţi, 27 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a organizat miercuri evenimentul de informare a grupului ţintă în cadrul proiectului 'Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic Sf. Apostol Andrei'.
SMURD Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale, în urma finalizării unui proiect de achiziţie de către Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi, Aurel Nechita.
Vrancea: Maşini de intervenţie pentru ISU Vrancea, printr-un proiect finanţat prin POR Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Anghel Saligny" Vrancea va primi 10 maşini noi printr-un proiect european finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.