Cele mai citite
 


Director nou la CJAS Mehedinţi
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Drobeta-Turnu Severin, 14 aprilie /Agerpres/ - Doina Borugă este noul director general al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi. Ea îl înlocuieşte în funcţie pe Radu Gandă.
 

Borugă urmează să demisioneze din funcţia de consilier local (PD-L) al municipiului Drobeta-Turnu Severin, mandat câştigat după alegerile locale din iunie 2008.

Noul director al CJAS Mehedinţi a susţinut, la învestitură, că va rezolva multe din problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în ceea ce priveşte alocarea bugetelor către unităţile spitaliceşti şi farmaceutice şi către cabinetele medicilor de familie, astfel încât sănătatea asiguraţilor să nu fie în niciun fel afectată.

"O atenţie deosebită va fi acordată programelor naţionale de sănătate care se vor implementa la standarde europene", a spus Borugă. AGERPRES/ (Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamentele eliberate Drobeta-Turnu Severin, 1 feb /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat suma de 190.000 de lei, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, celor 46 de farmacii din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Medicii de familie, racordaţi la Sistemul Informatic Unic Integrat Drobeta-Turnu Severin, 27 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a lansat, joi, o aplicaţie online prin care instituţiei şi medicilor de familie din teritoriu li se oferă posibilitatea să aibă acces la baza de date a Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) din...
Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Restanţe la contribuţiile de sănătate de peste 1,8 milioane lei Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi are de recuperat debite de 1.820.552 lei de la persoanele fizice care derulează activităţi independente şi liberale în judeţ.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.