Cele mai citite
 


Neamţ: Controale la instalaţiile electrice din spitale
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ sunt inspectate de electricienii unităţii pentru a depista din timp şi pentru a remedia eventualele defecţiuni ale sistemului şi aparatelor electrice, astfel încât să fie evitată o tragedie precum cea de la Maternitatea Giuleşti.
Doctorul Silvia Roşescu, directorul unităţii sanitare, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că spitalul are doar doi electricieni şi inspecţia tuturor secţiilor decurge anevoios.
'Am trimis echipa tehnică la toate secţiile din spital, începând cu neonatologia şi ginecologia. Acest fapt s-a petrecut imediat după tragedia de la Giuleşti', a precizat medicul.
Şi ceilalţi directori de spitale din judeţ au luat astfel de măsuri preventive.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fiecare copil din Piatra Neamţ contează! Sprijin în valoare de 110.000 lei pentru Maternitatea din Piatra Neamţ Piatra Neamţ, 21 noiembrie 2012 – Organizaţia Salvaţi Copiii donează secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ echipamente medicale performante în valoare de 110.000 lei, cu scopul de a contribui la reducerea mortalităţii infantile din judeţ. În 2011, rata mortalităţii infantile...
Neamţ: Generatoare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru penele de curent Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a rezolvat problema alimentării secţiilor cu energie electrică prin contractarea a două generatoare de la o firmă din judeţul Iaşi.
Neamţ: A fost numit un nou director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a semnat, miercuri, o dispoziţie prin care l-a numit în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă pe Liviu Negelschi.
Neamţ: Spitalul Judeţean are resurse financiare pentru medicamente şi salarii, susţine Culiţă Tărâţă Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamente sau materiale sanitare pentru a beneficia de asistenţă medicală în unitate, preşedintele CJ, Culiţă Tărâţă, declarând că s-au găsit resursele financiare în acest sens prin eficientizarea cheltuielilor...
Neamţ: La Spitalul Judeţean de Urgenţă nu se mai fac angajări din cauza lipsei fondurilor salariale Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai face angajări pe termen nelimitat, a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, consilierul Dan Vasile Constantin, membru al Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare.
Neamţ: Liviu Negelschi este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Avocatul Liviu Negelschi este, începând de miercuri, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ, acesta fiind numit prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Ionel Arsene.