Cele mai citite
 


PSD Cluj cere o informare privind starea maternităţilor clujene
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia Cluj a PSD a depus, miercuri, o cerere prin care îi solicită prefectului Florin Stamatian să facă o informare legată de starea celor două maternităţi din Cluj-Napoca - Clinica de Ginecologie I şi Clinica de Obstretică-Ginecologie 'Dominic Stanca'.
'Considerăm că ar fi binevenită o verificare amănunţită a aparaturii din cele două spitale făcută de specialiştii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Cluj', a declarat, printr-un comunicat de presă remis miercuri, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.
El spune că, dacă va fi nevoie, cele două clinici trebuie ajutate de autorităţile judeţene.
'Date fiind ultimele evenimente tragice de la Maternitatea Giuleşti din Bucureşti, considerăm că ar fi oportun să avem o situaţie la zi cu starea materială şi nu numai a celor două instituţii medicale. În cazul în care domnul prefect Stamatian consideră că este nevoie de sprijinul nostru în consiliul local, respectiv consiliul judeţean în vederea spijinirii unor proiecte pentru cele două instituţii, i-am comunicat că putem să îl oferim', a menţionat Remus Lăpuşan.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Bloc operator ultramodern, inaugurat la Clinica de Neurochirurgie Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj dispune, începând de vineri, de un nou bloc operator, cu cinci săli de intervenţie chirurgicală dotate cu aparatură ultramodernă, proiectul pentru realizarea acestuia totalizând două milioane de euro, care au fost alocaţi de Consiliul...
Cluj: PSD anunţă că vor fi alocaţi 100 de milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj PSD Cluj anunţă că Spitalul Regional de Urgenţă Cluj va primi 100 de milioane de euro, prin Programul Operaţional Regional.
CJ Cluj preia Centrul de Sănătate Mociu, închis de Guvern Plenul Consiliului Judeţean (CJ) Cluj a decis, joi, într-o şedinţă extraordinară, cu unanimitate de voturi, să ceară preluarea Centrului de Sănătate Mociu, după ce unitatea medicală fusese desfiinţată la începutul lunii prin Hotărâre de Guvern.
Cluj: Horea Uioreanu (PNL) cere şedinţă extraordinară a CJ pentru problemele din sănătate Deputatul PNL Horea Uioreanu le cere membrilor PNL şi PSD din Consiliul Judeţean (CJ) Cluj să convoace o şedinţă de îndată a forului judeţean pentru a analiza 'situaţia dezastruoasă' din sistemul medical clujean.
Conf.dr. Dan Mihu: Accidentul de la Maternitatea Giuleşti este regretabil Accidentul de la Maternitatea Giuleşti din Capitală este regretabil, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, şeful Secţiei Clinice de Obstetrică Ginecologie II ''Dominic Stanca'', din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă 'Octavian Fodor', conf. univ. dr. Dan Mihu.
Cluj: Consilierii au votat acordarea a 9 milioane de lei pentru spitale, culte şi sport Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au votat, luni, în şedinţă, acordarea unei sume de peste 9 milioane de lei pentru spitale, culte, sport şi organizarea unor sărbători, în cursul anului 2012.