Cele mai citite
 


Vâlcea: Verificarea instalaţiilor electrice la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnic
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Vâlcea a anunţat că a început verificarea instalaţiilor electrice, de alimentare cu apă, canalizare şi incendiu la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Ion Câlea.
'Date fiind şi tragicele evenimente petrecute la Maternitatea din Bucureşti, am luat măsura de a verifica instalaţiile electrice, de alimentare cu apă, canalizare şi incendiu. Nu de alta, dar în prezent chiar la Spitalul de Obstetrică CJ efectuează lucrări de reabilitare. O să facem şi o verificare a modului în care personalul de întreţinere din cadrul Maternităţii îşi face treaba', a precizat Ion Câlea.
În altă ordine de idei, preşedintele CJ a menţionat că, miercuri dimineaţă, a discutat cu reprezentanţii furnizorului de energie electrică pentru a reduce tariful la curent electric în cazul Spitalului de Obstetrică - Ginecologie.
'Este un consumator non-stop şi este un domeniu social. Este nevoie de o reducere a tarifului, care să se reflecte în costurile de întreţinere a acestei unităţi sanitare. De altfel, am reuşit să deblocăm şi situaţia cu oxigenul care ajunsese critică. Am negociat cu Linde Gas şi se continuă livrarea. La fel şi cu medicamentele. Mai mult, azi am propus pentru următoarea şedinţă de CJ alocarea sumei de 360 de milioane lei vechi în contul datoriei', a mai spus Ion Câlea.
Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a fost preluat săptămâna trecută de Consiliul Judeţean, după mai multe negocieri cu Ministerul Sănătăţii, principalul impediment fiind o datorie istorică de 4.000.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Iaşi: A fost a semnat contractul de lucrări pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie 'Cuza Vodă' Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei a semnat, vineri, contractul de atribuire a lucrărilor de modernizare a Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie "Cuza Vodă". 8,8 -7 lei
Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.
Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti...
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Dosar incendiu Maternitatea Giuleşti: Asistenta Florentina Cârstea, condamnată definitiv la 2 ani şi 2 luni închisoare cu executare Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost condamnată definitiv joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi două luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul incendiului din...