Cele mai citite
 


Tragedia de la maternitate: Starea bebeluşilor este staţionară, dar gravă
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea nou-născuţilor internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' după tragedia de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă, ei fiind într-un şoc profund, a anunţat miercuri Dan Enescu, managerul unităţii spitaliceşti.
Potrivit acestuia, în orice clipă se poate întâmpla orice cu aceşti bebeluşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tragedia de la maternitate: Cei şapte nou-născuţi în continuare în stare critică Starea celor şapte nou-născuţi transferaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma incendiului de luni de la Maternitatea Giuleşti este în continuare critică, iar prognosticul medicilor asupra şanselor de supravieţuire a acestora rămâne rezervat.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată Starea celor şase bebeluşi aduşi luni seară de la Maternitatea Giuleşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală nu a suferit modificări importante, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.
Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Doi dintre cei cinci bebeluşi de la Spitalul Grigore Alexandrescu vor fi externaţi miercuri Doi dintre cei cinci bebeluşi internaţi la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu' din Capitală în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti vor fi externaţi miercuri.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Dan Mircea Enescu: Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă, prin aceasta înţelegându-se că ei sunt într-un şoc profund, cu nişte 'pierderi lichidiene foarte mari', pierzând litri întregi de soluţii din interiorul organismului care trebuie refăcute de fiecare dată, 'în fiecare zi...