Cele mai citite
 


Pregătirea unităţilor sanitare pentru incendii va fi verificată în întreaga ţară
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipe mixte formate din personal de la Pompieri şi de la direcţiile de sănătate publică vor verifica modul în care sunt pregătite unităţilor sanitare pentru incendii, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
'Astăzi, împreună cu dl ministru Blaga, am decis, printr-un ordin comun, să instituim echipe mixte care vor verifica la toate unităţile sanitare publice de pe teritoriul României modul în care acestea sunt pregătite pentru prevenirea incendiilor, conform recomandărilor serviciilor de la pompieri, şi acest lucru se va întâmpla prin comisii mixte care vor fi constituite la nivelul fiecărui judeţ, formate din personal calificat de la Pompieri şi de la direcţii de sănătate publică', a precizat ministrul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a anunţat reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) care sunt reprezentantele Guvernului în teritoriu.
Cseke Attila: Cele mai multe investiţii pentru spitale le-au făcut autorităţile Capitalei Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după transferarea managementului asistenţei medicale către autorităţile administraţiei publice locale, cele mai multe investiţii, la un an de la descentralizare, le-a făcut Capitala, urmată de Cluj.
Ministrul Sănătăţii propune reducerea a 1.621 de posturi din sistemul sanitar Ministerul Sănătăţii propune reducerea unui număr de 1.621 de posturi din sistemul sanitar, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Cseke Attila.
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Cseke Attila: Pentru mine a fost o dilemă dacă să mă duc la locul accidentului Ministrul Sănătăţii, Cseka Attila, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost în mare dilemă de mai multe ori în cursul serii de luni dacă să se ducă sau nu la locul tragediei de la Maternitatea Giuleşti.
Ministrul Sănătăţii anunţă controale după un caz foarte grav cu escară la Centrul Băneasa din Constanţa Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat miercuri că direcţiile de sănătate publică vor începe controale în toate spitalele după ce la Centrul Medical Băneasa din judeţul Constanţa a fost descoperit un caz foarte grav cu escară.