Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii a cerut deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, premierului Emil Boc deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar, măsură care ar putea fi aprobată săptămâna viitoare.
Cseke Attila a declarat, la Palatul Victoria, a că a propus deblocarea acelor posturi care trebuie ocupate urgent, pentru a nu exista riscul nerespectării procedurilor medicale din lipsă de personal.
,,Nu cred că în actuala situaţie economică vom putea debloca toate posturile în sistemul sanitar. Primul ministru ne-a cerut să facem o analiză şi voi veni săptămâna viitoare cu numărul de posturi care este strict necesar, acolo unde lipsa de personal poate duce la nerespectarea procedurilor medicale. Este vorba despre mii de posturi' , a declarat ministrul Sănătăţii, într-o conferinţă de presă.
El a menţionat că rectificarea bugetară pe care guvernul o discută miercuri, domeniul sănătăţii va primi trei miliarde de lei, sumă cu care vor fi acoperite toate datoriile spitalelor până la 30 iunie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
Emil Boc: Dialogul va continua între ministrul Sănătăţii şi medicii de familie Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, la B1TV, că dialogul între ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi reprezentanţii medicilor de familie pe marginea contractului-cadru va continua în perioada următoare.
Ministrul Sănătăţii va face o analiză a personalului auxiliar din sistem Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că va fi făcută o analiză a personalului auxiliar din sistemul sanitar, pentru a se vedea dacă este prea numeros.
Emil Boc: Există probleme cu măririle de 15% în spitalele unde nu s-a făcut reformă Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Problemele cu spitalele unde nu s-a aplicat mărirea de salarii de 15% în luna ianuarie pentru angajaţi s-au constatat în cazul acelor unităţi sanitare care nu au făcut reforma solicitată din iulie 2010 privind alocarea a 70% din buget pentru salarii, a declarat, miercuri...
Premierul Emil Boc: Noul contract-cadru va ajuta la o mai bună finanţare a spitalelor Primul ministru Emil Boc şi-a exprimat marţi în şedinţa de guvern aprecierea faţă de noul contract-cadru elaborat de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, arătând că documentul care va intra în vigoare de la 1 iunie va duce la o mai bună finanţare a spitalelor.
Cseke Attila: Eu nu văd nicio problemă în deschiderea reprezentanţei la Bruxelles a 'Ţinutului Secuiesc' Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri seară, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că nu vede nicio problemă cu privire la deschiderea la Bruxelles a reprezentanţei Ţinutului Secuiesc, găzduită gratuit de Casa Regiunilor din Ungaria.