Cele mai citite
 


Congresul naţional al studenţilor farmacişti
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cluj-Napoca, 14 aprilie /Agerpres/ - "Rolul farmacistului în societate" este tema Congresului naţional al studenţilor farmacişti, la care participă, în perioada 9-11 aprilie, 130 de studenţi din toate universităţile de medicină şi farmacie din ţară.

In sesiunile de comunicări ale reuniunii, care a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, studenţii vor susţine lucrări ştiinţifice bazate pe cercetări coordonate de reputaţi profesori universitari. Totodată, ei se vor întrece în tradiţionalele concursuri "Aptitudini clinice" şi "Comunicarea cu pacientul".

In cadrul Congresului, preşedintele Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu", prof. dr. Marius Bojiţă, va susţine, vineri, în Aula UMF, conferinţa "Rolul farmacistului în societate".

Evenimentul de la Cluj-Napoca este organizat de Federaţia Asociaţiei Studenţilor Farmacişti din România (FASFR), UMF "Iuliu Haţieganu" şi Colegiul Farmaciştilor.

In 2008, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" a găzduit lucrările Congresului Federaţiei Internaţionale a Studenţilor Farmacişti, desfăşurat pentru prima dată în România, tema reuniunii fiind "Noile provocări ale profesiei de farmacist". AGERPRES/(Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Profesori şi studenţi de la UMF, acreditaţi cu Certificate 'Brighton Medical School' din Marea Britanie Peste 200 de cadre didactice şi studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca au obţinut Certificate de acreditare acordate de Brighton Medical School din Marea Britanie, în urma unui program de perfecţionare a abilităţilor pedagogice de predare.
Prof. univ. dr. Constantin Ciuce: UMF 'Iuliu Haţieganu' nu face niciun rabat de la seriozitate şi responsabilitate în formarea medicilor - interviu Cluj-Napoca, 5 feb /Agerpres/ - Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'', prof. univ. dr. Constantin Ciuce, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, în care vorbeşte despre interesul tinerilor din ţările europene pentru instituţia clujeană de învăţământ superior...
Iaşi: Procurorii DNA verifică documente şi sisteme informatice privind înscrierea unor studenţi străini la UMF Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie verifică documente şi sisteme informatice privind înmatricularea unor studenţi străini în acest an universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa", a declarat pentru AGERPRES prof. univ. dr. Ioana Grigoraş, preşedintele Senatului Universităţii...
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".
UMF Târgu Mureş a inaugurat un Centru Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, a inaugurat, joi, Centrul Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, ce se va axa pe domeniul cercetării fundamentale şi al cardio-neurologiei şi care a fost construit şi dotat în cadrul unui proiect european în valoare...