Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Directorul Serviciului de Ambulanţă, din nou schimbat
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorii instituţiilor deconcentrate din Caraş-Severin care au fost destituiţi anul trecut în baza unei ordonanţe de urgenţă declarată ulterior neconstituţională, revin, rând pe rând, în funcţii.
Este vorba despre şapte şefi de instituţii care au contestat ordinele prin care au fost demişi şi cărora instanţa le-a dat câştig de cauză.
Ultima decizie în acest sens care trebuie pusă în aplicare vizează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.
În locul directorului interimar al Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin, medicul Cosmin Librimir, va reveni Daniela Popescu, cea care a obţinut în instanţă dreptul de a fi repusă pe post.
Revenirea fostei directoare nu este văzută cu ochi buni de angajaţi, fie că este vorba despre medici, asistenţi sau şoferi.
Daniela Popescu este din Caransebeş şi a condus Serviciul de Ambulanţă în perioada aprilie 2008 - august 2009, fiind destituită ca urmare a aplicării unei legi declarate ulterior neconstituţională.
Mandatul său a implicat serviciul în mai multe scandaluri, de la repararea autoturismelor unor persoane fizice în garajele serviciului, la naveta pe care ar fi făcut-o la Caransebeş sau Timişoara.
Lucrurile bune care au fost făcute la Ambulanţa Caraş-Severin, în ultimele luni, cât această instituţie a fost condusă de Cosmin Librimir, sunt cunoscute, de altfel, şi la Direcţia de Sănătate Publică, care trebuie să pună în aplicare decizia judecătorească, deşi schimbarea managerului nu este considerată oportună.
Medicul Cosmin Librimir a reuşit, în doar câteva luni, să informatizeze staţia şi substaţiile de ambulanţă din judeţ, a reuşit să doteze cu echipament ambulanţele, toţi angajaţii au costume noi şi cumpărate la preţuri extrem de mici.
Dintre cei şapte directori de instituţii deconcentrate din Caraş-Severin care au contestat în instanţă ordinele prin care au fost demişi, trei au fost repuşi, până acum, în funcţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Au crescut solicitările la Serviciul de Ambulanţă din cauza caniculei Serviciul de Ambulanţă din judeţul Caraş-Severin a înregistrat, miercuri şi joi peste 50 de cazuri de lipotimii ori de tensiune arterială mărită, cauzate de caniculă.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.