Cele mai citite
 


Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
'Nu am discutat acest subiect şi nu mi-a fost prezentată nicio demisie', a spus premierul Emil Boc, într-o declaraţie la finalul şedinţei de guvern.
Întrebat dacă o astfel de demisie a fost cerută de colegii de partid, premierul a replicat: 'Nu'.
'Am decis ca în cazul victimelor, în urma tragediei de la maternitatea Giuleşti, să acordăm ca suport moral un sprijin financiar familiilor care din nefericire trec prin această tragedie şi să sperăm că nu se va mai întâmpla în România', a precizat Emil Boc.
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dezminţit miercuri informaţiile potrivit cărora şi-ar fi depus demisia din funcţie.
Ministrul i-a cerut miercuri primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să destituie echipa managerială de la maternitatea Giuleşti, având în vedere deficienţele constatate în urma anchetei aflate în curs de desfăşurare în legătură cu tragedia produsă luni seara.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Horea Uioreanu (PNL) cere demisia ministrului Sănătăţii Deputatul PNL Horea Uioreanu cere ca ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, să demisioneze din funcţie, deoarece s-ar face vinovat de tragedia de la maternitatea Giuleşti, în care şi-au pierdut viaţa patru nou-născuţi.
Emil Boc: Dialogul va continua între ministrul Sănătăţii şi medicii de familie Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, la B1TV, că dialogul între ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi reprezentanţii medicilor de familie pe marginea contractului-cadru va continua în perioada următoare.
Laszlo Borbely: Până joi seara, UDMR va anunţa noul ministru al Sănătăţii Vicepreşedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, că formaţiunea politică din care face parte va nominaliza succesorul lui Cseke Attila la şefia Ministerului Sănătăţii până joi seara şi că nu există tensiuni...
Premierul Emil Boc: Noul contract-cadru va ajuta la o mai bună finanţare a spitalelor Primul ministru Emil Boc şi-a exprimat marţi în şedinţa de guvern aprecierea faţă de noul contract-cadru elaborat de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, arătând că documentul care va intra în vigoare de la 1 iunie va duce la o mai bună finanţare a spitalelor.
Ministrul Sănătăţii a cerut deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, premierului Emil Boc deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar, măsură care ar putea fi aprobată săptămâna viitoare.