Cele mai citite
 


Conducerea Maternităţii Giuleşti, suspendată de primarul Sorin Oprescu
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În urma anunţării rezultatelor anchetei preliminare de la Maternitatea Giuleşti, din dispoziţia Primarului General Sorin Oprescu, întreaga conducere a maternităţii a fost suspendată până la finalizarea anchetei.
În funcţia de director al maternităţii a fost numită dr. Victoria Nicolau, medic primar anestezist, a informat un comunicat al PMB remis
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu despre asistenţa medicală din Maternitatea Giuleşti Asistenţa în secţiile de neonatologie şi reanimare de la Maternitatea Giuleşti este acoperită de 31 de angajaţi, dintr-un număr de 33 de posturi, a informat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu la Maternitatea Giuleşti: Vinovaţii vor plăti! Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aflat sâmbătă la Maternitatea Giuleşti, unde a anunţat că luni dimineaţă încep reparaţiile la această unitate spitalicească.
UPDATE Ministrul Sănătăţii cere primarului general destituirea conducerii Maternităţii Giuleşti Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, i-a cerut miercuri primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să destituie echipa managerială de la Maternitatea Giuleşti, având în vedere deficienţele constatate în urma anchetei aflate în curs de desfăşurare în legătură cu tragedia produsă luni seara.
Ministrul Sănătăţii cere primarului general destituirea conducerii Maternităţii Giuleşti Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, i-a cerut miercuri primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să destituie echipa managerială de la Maternitatea Giuleşti, având în vedere deficienţele constatate în urma anchetei aflate în curs de desfăşurare
Victor Iovici: Primarul General a luat în calcul demiterea echipei manageriale de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul demiterea întregii echipe manageriale a Maternităţii Giuleşti încă de marţi, a declarat, miercuri, viceprimarul Victor Iovici.
Sorin Oprescu a verificat începerea lucrărilor la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni, pentru scurt timp, începerea lucrărilor de renovare a salonului de terapie intensivă pentru prematuri de la Maternitatea Giuleşti.