Cele mai citite
 


Marko Bela: Nu se pune problema demisiei ministrului Cseke Attila
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, miercuri, la Cluj, că nu se pune problema demisei ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, ca urmare a tragediei de la Maternitatea Giuleşti, unde patru nou-născuţi şi-au pierdut viaţa într-un incendiu.
El a precizat că ministrul Sănătăţii urmează să aplice şi sancţiuni în cazul amintit.
'Domnul ministru Cseke Attila este hotărât să facă toate demersurile necesare, inclusiv sancţiunile necesare. Spitalul este, formal, în subordinea Primăriei Bucureşti, dar fiind ministrul Sănătăţii va interveni ori de câte ori este nevoie. De data aceasta e vorba de o tragedie, dar eu cred că există şi o răspundere umană, sunt nişte responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat şi sancţiunile trebuie să fie aplicate', a subliniat Marko Bela.
El a comentat şi declaraţiile mai multor politicieni din opoziţie care cer demisia ministrului Sănătăţii.
'Opoziţia, ori de câte ori apare o situaţie mai delicată, bineînţeles că cere demisia guvernului sau a miniştrilor, dar eu cred că această tragedie nu trebuie utilizată ca armă politiă, ci foarte serios trebuie să luăm măsurile pentru a preveni să se mai întâmple', a afirmat preşedintele UDMR.
Marko Bela participă, la Cluj-Napoca, la prima ediţie a manifestării intitulată 'Zilele Culturale Maghiare din Cluj'. Manifestarea este organizată de Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) şi de UDMR, în perioada 18-22 august.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Diaconu (PC): Cseke Attila trebuie să-şi dea demisia Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, trebuie să-şi dea demisia pentru că este 'direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi, prin subfinanţarea sistemului sanitar', a afirmat, marţi, vicepreşedintele Partidului Conservator (PC), Bogdan Diaconu, într-un comunicat...
Cseke Attila: Maternitatea Giuleşti va fi redeschisă după finalizarea anchetei Maternitatea Giuleşti va fi redeschisă după finalizarea anchetei, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Cluj: UDMR susţine că demisia lui Cseke Attila nu va afecta funcţionarea Coaliţiei UDMR a transmis, joi, un comunicat în care spune că demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila nu va afecta cu nimic funcţionarea coaliţiei.
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
UPDATE:Ministrul Sănătăţii dezminte că şi-ar fi depus demisia din funcţie Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dezminţit miercuri informaţiile potrivit cărora şi-ar fi depus demisia din funcţie. 'Nu', a răspuns ministrul Sănătăţii, întrebat dacă şi-a depus demisia după tragedia de la Maternitatea Giuleşti.