Cele mai citite
 


Conferinta Nationala de Farmacie 2010
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cel mai important eveniment stiintific al anului 2010 din lumea farmaceutica romaneasca.

Denumire eveniment:
Conferinta Nationala de Farmacie
 
Data si locatia evenimentului:
18-20 noiembrie 2010, Palatul National al Copiilor, Bucuresti
 
Organizator:
Colegiul Farmacistilor din Romania si Asociatia Medicala Romana, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si Colegiul Medicilor din Romania.
 
Descriere:
Manifestarea se incadreaza in seria evenimentelor stiintifice din lumea farmaceutica romaneasca si anunta o medie de peste 1000 de farmacisti cu practica in spital si ambulator, precum si medici practicieni participanti la lucrari. Pana la 1 noiembrie 2010 taxa de inregistrare este redusa cu 20%, adica doar 120 RON. Participantii efectiv la lucrarile Conferintei vor primi gratuit, alaturi de mapa oficiala: revista PRACTICA FARMACEUTICA si o lucrare de specialitate.
 
Pentru informatii suplimentare accesati:

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conferinta Nationala de Farmacie, 11 – 14 noiembrie 2015, Bucuresti In perioada 11 – 14 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti se va desfasura Conferinta Nationala de Farmacie, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor...
Conferinta Nationala de Farmacie, perioada 14-16 noiembrie 2013 In perioada 14 - 16 noiembrie 2013, la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, se va desfasura Conferinta Nationala de Farmacie – Editia 2013, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, în parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si...
Conferinta Nationala de Farmacie, 12-15 noiembrie 2014 In perioada 12-15 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti se va desfasura Conferinta Nationala de Farmacie, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului.
Conferinta Nationala de Farmacie 2014 – un nou succes Peste 800 de farmacisti si medici au participat in cadrul Conferintei Nationale de Farmacie, eveniment desfasurat in perioada 13 - 15 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, manifestarea fiind organizata sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, in parteneriat...
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – Editia 2015 Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) organizeaza in perioada 21 – 24 octombrie 2015, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.
Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, Editia 2015 Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 4-6 iunie la Bucuresti Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, in cadrul Centrului de Conferinte Romexpo.