Cele mai citite
 


Conferinta Nationala de Medicina a Familiei 2010
joi, 19 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cel mai important eveniment stiintific al anului 2010 din medicina de familie.

Denumire eveniment:
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei
 
Data si locatia evenimentului:
28-30 octombrie 2010, Palatul National al Copiilor, Bucuresti
 
Organizator:
Societatea Academica de Medicina a Familiei
 
Descriere:
Conferinta are statut de Curs de Educatie Medicala Continua (se acorda credite EMC).
Participantii beneficiaza de:
  • Taxa de participare redusa cu 20%, adica 150 lei, pana la 1 octombrie 2010.
  • Primesc gratuit lucrarea "Esentialul in Medicina de Familie", editia a 2-a, coordonata de Prof. Dr. Dumitru Matei.
  • Pot deveni membru SAMF si beneficiaza de cotizatie gratuita pentru 2010.
  • Abonament GRATUIT pe un an la revista Practica Medicala PLUS Certificatul CMR care ofera 5 credite EMC, suplimentare conferintei.
Asociatia Medicala Romana – Str. Ionel Perlea nr.12, Bucuresti

Pentru informatii suplimentare accesati:

www.medica.ro/evenimente/inscriere_MF2010.html

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – Editia 2015 Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) organizeaza in perioada 21 – 24 octombrie 2015, Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.
Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala – Editia 2014 In perioada 11 -14 iunie 2014 se va desfasura Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.
Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, Editia 2015 Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 4-6 iunie la Bucuresti Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, in cadrul Centrului de Conferinte Romexpo.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei – un nou succes Peste 1000 de medici au participat in perioada 22-25 octombrie 2014 la Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale de Medicina a Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei. (SAMF).
Conferinta Naţională de Cardiologie în Medicină Generală, Ediţia 2016 Societatea Academică de Medicină a Familiei organizează în perioada 31 mai – 2 iunie, Conferinţa Naţională de Cardiologie în Medicină Generală care se va desfăşura la Crystal Palace Ballrooms în Bucureşti.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, 22-25 octombrie 2014 Societatea Academica de Medicina a Familei (SAMF) organizeaza in perioada 22-25 octombrie 2014, Conferinta Nationala de Medicina a Familei, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.