Cele mai citite
 


Donare de sânge la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', organizată de Partida Romilor
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 14 aprilie /Agerpres/ - Partida Romilor a organizat o acţiune de donare de sânge la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală, care se înscrie în seria manifestărilor prilejuite de Ziua Romilor.

"Vineri au venit să doneze sânge 75 de persoane. De la 45 s-a recoltat, 13 au fost respinşi pentru diferite afecţiuni. In total s-au donat 30 de litri de sânge", a declarat, pentru AGERPRES, Elena Nica de la Partida Romilor.

Ea a menţionat că persoanele au dorit să doneze sânge în mod special pentru copii şi au ales Spitalul "Grigore Alexandrescu".

"Vrem să demonstrăm, pe această cale, că suntem solidari cu nevoile semenilor noştri şi să facem noi un prim pas în a arăta că în viaţă sunt situaţii în care nu contează etnia căreia îi aparţii. Dramele copiilor romi sau români, indiferent de mediul din care provin, nu ar trebui să ne lase indiferenţi", a declarat Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor şi iniţiator al acestui proiect. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de donare de sânge derulată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti Studenţii din Bucureşti vor putea dona sânge până vineri, o campanie în acest sens, "Donează Sânge! Fii Erou!", fiind derulată de Societatea Studenţilor în medicină din Bucureşti, în Holul de Onoare al Facultăţii de medicină - UMF "Carol Davila".
Centru mobil de donare de sânge în Piaţa Romană Unul din cele cinci centre mobile de donare de sânge a devenit luni, pentru o zi, funcţional în Piaţa Romană din Bucureşti.
Acţiune de donare de sânge, la Primăria Sectorului 4 Primăria Sectorului 4 organizează marţi, începând cu ora 9,00, acţiunea 'Donează sânge, donează viaţă!', cu sprijinul Institutului Naţional de Hematologie şi al voluntarilor de la Crucea Roşie - Filiala Sector 4.
Mozaic pentru Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Capitală Un grup de voluntari, coordonaţi de artistul plastic Cristina Buzamet, a realizat şi donat un mozaic Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
Sistem informatic şi informaţional integrat cofinanţat cu fonduri europene, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' derulează un proiect privind realizarea şi implementarea unui sistem spitalicesc informatic şi informaţional integrat cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru...
Campanie de donare de sânge, între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean Campania "Dăruieşte timp, donează sânge!" se va desfăşura între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean, ocazie cu care locuitorii Capitalei pot dona sânge la unităţile mobile special amplasate la intrarea principală a centrului comercial, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES.