Cele mai citite
 


Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti a rămas neschimbată
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea celor şase bebeluşi aduşi luni seară de la Maternitatea Giuleşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală nu a suferit modificări importante, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.
Ea a spus că starea celor şase bebeluşi care au arsuri pe o suprafaţă de 40 şi 65% se poate modifica de la o oră la alta, prognosticul fiind unul rezervat.
Unul din cei şase bebeluşi este în continuare intubat având arsuri de gradul trei, iar starea celorlalţi cinci bebeluşi nu a suferit modificări importante.
Raluca Alexandru a precizat că aparatura de care dispune Spitalul Grigore Alexandrescu este una completă, iar tratamentul se schimbă de la o zi la alta şi este prescris de o echipă interdisciplinară de medici neonatologi şi specialişti în chirurgie plastică şi reparatorie.
'Nu ne putem pronunţa când vor ieşi din şoc. Pentru ei şocul poate ţine şi o lună de zile', a spus reprezentatul Spitalului Grigore Alexandrescu.
Raluca Alexandru a precizat că numărul asistentelor a fost suplimentat, astfel încât o asistentă revine la doi bebeluşi născuţi prematur.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Dan Mircea Enescu: Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă Starea bebeluşilor răniţi de la Maternitatea Giuleşti este staţionară, dar gravă, prin aceasta înţelegându-se că ei sunt într-un şoc profund, cu nişte 'pierderi lichidiene foarte mari', pierzând litri întregi de soluţii din interiorul organismului care trebuie refăcute de fiecare dată, 'în fiecare zi...
Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Tragedia de la maternitate: Cei şapte nou-născuţi în continuare în stare critică Starea celor şapte nou-născuţi transferaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma incendiului de luni de la Maternitatea Giuleşti este în continuare critică, iar prognosticul medicilor asupra şanselor de supravieţuire a acestora rămâne rezervat.
Spitalul Grigore Alexandrescu: Unul dintre bebeluşi în stare gravă, ceilalţi şase stabili Doi dintre bebeluşii internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti sunt intubaţi, unul într-o stare foarte gravă, restul de şase fiind stabili în acest moment, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul medical al unităţii sanitare, Radu Bălănescu...
Ultimul bebeluş internat cu arsuri la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' a fost externat Ultimul bebeluş dintre cei opt aduşi la Spitalul Clinic ''Grigore Alexandrescu'' în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti a fost externat miercuri.