Cele mai citite
 


Neamţ: Hot-line pentru spitalul din Piatra Neamţ
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Consiliului Judeţean a lansat, vineri, pe internet, un hot-line dedicat problemelor şi sesizărilor legate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Potrivit unui comunicat remis, vineri, de biroul de presă al CJ Neamţ, hot-line-ul a apărut ca urmare a unor solicitări şi semnale ale cetăţenilor şi chiar în urma unor comentarii postate la ediţiile electronice ale ziarelor.
'Ştim problemele din spital şi, de asemenea, ştim că nici minuni nu se pot face peste noapte, dar şi că este loc de mai bine. Am spus de atâtea ori, prioritatea este creşterea calităţii actului medical şi eu cred că este o prioritate pe care o putem duce la îndeplinire împreună, prin eforturi conjugate, oamenii din sănătate, din administraţia judeţului şi cetăţenii, deopotrivă. Aproape zilnic sunt oprit pe stradă de oameni care îmi spun problemele lor, inclusiv legate de spital, şi ideea acestei căsuţe poştale vine tot de la cetăţeni. Sper să-şi dovedească eficienţa', a precizat, în comunicatul de presă, preşedintele CJ Neamţ, Vasile Pruteanu.
Cum nici organigrama CJ Neamţ şi nici situaţia actuală nu permit alocarea unor resurse umane, care să se ocupe exclusiv de comunicarea pe o linie telefonică, a fost aleasă varianta, mai practică, a înfiinţării unei adrese de poştă electronică. Adresa de e-mail este cjspitalneamt@gmail.com, care va fi consultată şi verificată zilnic de consilierii Cabinetului preşedintelui CJ. Pe respectiva adresă de mail pot fi trimise sesizări în legătură cu activitatea din spital, aprecieri cu privire la contactul pe care cetăţenii l-au avut cu această instituţie care prestează serviciile de interes public, materiale foto şi video.
Pe aceeaşi adresă pot fi trimise informaţii şi păreri atât despre Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ cât şi despre Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Nicolae' din Roman, ambele unităţi sanitare fiind preluate de CJ Neamţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ vrea să angajeze doi neurochirurgi Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean pentru a găsi soluţii în rezolvarea crizei de personal de specialitate. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean se va supune dezbaterii consilierilor aprobarea...
Neamţ: La Spitalul Judeţean de Urgenţă nu se mai fac angajări din cauza lipsei fondurilor salariale Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai face angajări pe termen nelimitat, a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, consilierul Dan Vasile Constantin, membru al Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare.
Neamţ: A fost numit un nou director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a semnat, miercuri, o dispoziţie prin care l-a numit în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă pe Liviu Negelschi.
Neamţ: Generatoare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru penele de curent Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a rezolvat problema alimentării secţiilor cu energie electrică prin contractarea a două generatoare de la o firmă din judeţul Iaşi.
Bloc operator de 5 milioane de euro la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ va beneficia de un bloc operator la standarde europene în urma unei finanţări de peste cinci milioane de euro, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă declarând vineri pentru AGERPRES că lucrările vor începe în zilele viitoare odată cu aprobarea...
Neamţ: Conducerea CJ nu este mulţumită de stadiul investiţiilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedinta CJ Neamţ, Emilia Arcan, este nemulţumită de modul în care se derulează investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.