Cele mai citite
 


Marius Iacob: Mai multe cadre medicale de la Maternitatea Giuleşti au participat la o onomastică
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Secţiei Urmărire Penală din Pachetul General, Marius Iacob, a declarat, vineri, că există date conform cărora mai multe cadre medicale au participat luni la o onomastică, în timp ce izbucnise un incendiu în sala de terapie intensivă.
'Din datele noastre, mai multe cadre medicale au fost într-un salon, iar din declaraţia uneia rezultă că cineva a ieşit cu un tort', a spus Iacob.
Procurorul a confirmat că asistenta ce avea în supraveghere bebeluşii a lipsit pentru o perioadă de timp din secţia de Terapie Intensivă, precizând că, deocamdată, nu poate comunica presei cât timp aceasta a lăsat bebeluşii nesupravegheaţi.
Declaraţia lui Marius Iacob vine după ce surse medicale, citate de presa centrală, au afirmat că, în momentul producerii incendiului, la secţia Terapia Intensivă a Maternităţii Giuleşti, asistentele participau la onomastica unei colege, în ziua de Sfânta Maria.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
Dosar incendiu Maternitatea Giuleşti: Asistenta Florentina Cârstea, condamnată definitiv la 2 ani şi 2 luni închisoare cu executare Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost condamnată definitiv joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi două luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul incendiului din...
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti s-a prezentat la Parchetul General Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti s-a prezentat joi la Parchetul General, unde procurorii îi vor prezenta materialul de urmărire penală în dosarul privind incendiul soldat cu moartea a şase bebeluşi.
Procesul asistentei de la Maternitatea Giuleşti începe la ora 15.00 Magistraţii Judecătoriei sectorului 6 judecă marţi, începând cu ora 15.00, procesul în care procurorii Parchetului General solicită arestarea asistentei Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti, acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti - urmărită penal Bucureşti, 23 aug /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea care trebuia să aibă grijă de nou-născuţii din Secţia de terapie intensivă a Maternităţii Giuleşti, săptămâna trecută, în timpul tragediei în care au murit cinci bebeluşi, a fost pusă sub urmărire penală pentru ucidere din culpă şi vătămare...
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitate Giuleşti - reţinută pentru 24 de ore Bucureşti, 23 aug /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost reţinută luni seară, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, urmând ca ea să fie...