Cele mai citite
 


Roberta Anastase: Prahova va avea un spital regional
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ploieşti, 14 aprilie /Agerpres/ - Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la Ploieşti, că judeţul Prahova va avea un spital regional, proiectul acestuia existând deja şi urmând să fie pus în practică în cel mai scurt timp.

Anastase susţine că, în şedinţa de Guvern din această săptămână s-a stabilit ca printre cele 15 spitale regionale care se vor construi în ţară, cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii, să se afle şi cel din Prahova.

Liderul judeţean al PD-L a ţinut să sublinieze că în acesta nu va fi transferat şi Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti, care funcţionează în prezent într-un spaţiu impropriu desfăşurării activităţii.

"Pentru mutarea Spitalului de Boli Infecţioase se va căuta o locaţie pentru construirea unuia nou, în afara municipiului Ploieşti", a mai precizat Anastase. Ea a adăugat că, în acest sens, a purtat discuţii cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, pentru găsirea unei soluţii.

In aceeaşi şedinţă de Guvern, s-a stabilit ca din cele 622 milioane lei care vor fi alocaţi pentru infrastructură, Prahovei să îi revină peste 24 milioane lei, bani de care vor beneficia 57 de localităţi.

Preşedintele PD-L Prahova nu a dorit să comenteze prevederile bugetare pentru judeţul său, subliniind că bugetul a fost stabilit de consilierii judeţeni şi a rugat jurnaliştii ca "incapacitatea administrativă a unor oameni să nu fie pusă în spatele parlamentarilor democrat-liberali". AGERPRES/(Ioana Zoica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Donaţie de 270.000 de dolari pentru Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti Ploieşti, 10 aug /Agerpres/- Spitalul de Boli Infecţioase din municipiul Ploieşti, aflat în administrarea primăriei, va primi o donaţie de 270.000 de dolari din partea unei fundaţii, banii urmând a fi folosiţi pentru achiziţionarea de aparatură medicală.
Prahova: Peste 600 de persoane se imunizează zilnic la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti Ploieşti, 11 ian /Agerpres/ - Aglomeraţie fără precedent la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, unde sute de prahoveni stau la coadă să se vaccineze împotriva virusului gripei noi.
Roberta Anastase: Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, îşi bate joc de sănătatea prahovenilor Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care este şi deputat de Ploieşti, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, de faptul că a adus Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti într-o stare lamentabilă şi cere o anchetă a Corpului de control al primului-ministru...
Prahova: Două femei însărcinate, în stare gravă din cauza virusului AH1N1 Două gravide sunt în stare gravă, după ce au contactat virusul AH1N1, fiind internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la Maternitatea ploieşteană.
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Mucegai şi condens la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, conducerea unităţii fiind sancţionată de către DSP Ploieşti, 28 feb /Agerpres/- O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova şi ai Consiliului Judeţean Prahova a depistat o serie de nereguli în timpul unui control efectuat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, conducerea unităţii sanitare fiind sancţionată cu avertisment...