Cele mai citite
 


Aparatura medicală de la Maternitatea Giuleşti este trimisă la Petroşani pentru expertiză
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aparatele medicale de la Secţia Terapie Intensivă a Maternităţii Giuleşti sunt încărcate vineri într-un camion al Jandarmeriei şi vor fi transportate la Petroşani pentru a fi supuse unei expertize.
Şeful Secţiei Urmărire Penale din Parchetul General, Marius Iacob, a declarat că cercetările la maternitate se vor încheia în aproximativ o oră.
De asemenea, el a anunţat că tot vineri a fost finalizată cea de-a cincea necropsie, iar, în urma autopsiei, s-a stabilit că bebeluşul a murit ca urmare a unui 'şoc combustional', nou-născutul având arsuri pe 40% din suprafaţa corporală.
El a mai spus că în camera unde a avut loc incendiul a fost o temperatură de 200 de grade.
Marius Iacob speră că expertizele tehnice dispuse în cauză se vor finaliza în două săptămâni dar, într-o perioadă mai scurtă, va anunţa concluziile preliminare ale anchetei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
Procesul incendiului de la Maternitatea Giuleşti începe luni la Judecătoria Sectorului 6 Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, din 16 august 2010, în urma căruia au murit şase bebeluşi, începe, luni, la Judecătoria Sectorului 6.
Aparatură medicală în valoare de 75.000 de dolari, donată Spitalului 'Grigore Alexandrescu' Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Aparatură medicală în valoare de 75.000 de dolari a fost donată miercuri Departamentului de Terapie Intensivă Nou-născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' de Grupul Rompetrol.
Hunedoara: Concluziile expertizei tehnice de la Maternitatea Giuleşti - în două săptămâni Deva, 23 aug /Agerpres/ - Raportul final al expertizei tehnice efectuate de specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani, în cazul echipamentelor distruse de incendiul de la Maternitatea Giuleşti, va fi gata peste...
Cseke Attila: Pe viitor propunem investiţii prioritare la secţiile de terapie intensivă şi de oncologie Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi, în faţa comisiilor de sănătate ale Parlamentului, că are în vedere în următorii ani investiţii prioritare în două-trei domenii, indicând secţiile de terapie intensivă şi cele de oncologie.
Procesul privind incendiul de la maternitatea Giuleşti, amânat pentru 16 aprilie Magistraţii Judecătoriei sectorului 6 au amânat, miercuri, pentru 16 aprilie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.