Cele mai citite
 


Cluj: Moment de reculegere, în memoria bebeluşilor decedaţi la Maternitatea Giuleşti
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un moment de reculegere, în memoria celor cinci nou-născuţi decedaţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, va avea loc, duminică, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.
Clujenii sunt aşteptaţi cu lumânări şi banderole de doliu, în faţa Catedralei Mitropolitane din Piaţa Avram Iancu, la ora 12,30, după oficierea Sfintei Liturghii.
Acţiunea va avea loc din iniţiativa redacţiei NapocaNews, care a transmis, vineri, mass-media locală un comunicat în care invită clujenii la solidaritate cu familiile greu încercate de tragicul eveniment.
În urma incendiului care s-a produs, luni seara, la Secţia de reanimare nou-născuţi din cadrul Maternităţii Giuleşti şi-au pierdut viaţa cinci nou-născuţi, iar şase se află în prezent la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri pe o suprafaţă de 40 şi 65%, prognosticul fiind rezervat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Încă un bebeluş dintre victimele tragediei de la Giuleşti a murit Bucureşti, 12 sep /Agerpres/ - Un nou-născut adus la spitalul Grigore Alexandrescu după incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit, duminică, ridicând la şase bilanţul bebeluşilor morţi în tragedia produsă în luna august.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Tragedia de la maternitate: Cei şapte nou-născuţi în continuare în stare critică Starea celor şapte nou-născuţi transferaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma incendiului de luni de la Maternitatea Giuleşti este în continuare critică, iar prognosticul medicilor asupra şanselor de supravieţuire a acestora rămâne rezervat.
Procesul privind incendiul de la maternitatea Giuleşti, amânat pentru 16 aprilie Magistraţii Judecătoriei sectorului 6 au amânat, miercuri, pentru 16 aprilie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.