Cele mai citite
 


Protest la spital, pentru al 13-lea salariu
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Timişoara, 14 aprilie /Agerpres/ - Peste o sută de medici şi asistente medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, şi-au întrerupt activitatea, vineri după-amiază, în semn de protest pentru că nu şi-au primit cel de-al 13-lea salariu.

Ei au spus că vor asigura doar asistenţa de urgenţă şi că nu vor mai lucra până nu-şi primesc drepturile băneşti. Directorul spitalului, Avram Jecu, le-a spus că este dispus să stea de vorbă cu ei, dar nu în prezenţa presei.

Până acum, doar două unităţi sanitare din judeţ au primit cel de-al 13-lea salariu. AGERPRES/(Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din cauza salariilor mici Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea au protestat marţi dimineaţă din cauza salariilor pe care le primesc, acestea fiind, potrivit inclusiv conducerii unităţii spitaliceşti, printre cele mai mici din ţară.
Timiş: SJU se confruntă cu un deficit de câteva sute de cadre medicale; asistentele preferă să se facă vânzătoare la butic spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara are, în prezent, un deficit de sute de cadre medicale, circa 30% din necesar, neavând resurse financiare pentru a angaja medici specialişti - care în străinătate
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Covasna: Protest la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Aproximativ 100 de medici şi asistente de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe au participat miercuri la prânz o acţiune de protest, în încercarea de a determina conducerea instituţiei să le plătească drepturile salariale restante.
Ritli Ladislau: Legislaţia privind asistenţa de urgenţă rămâne în responsabilitatea statului Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat joi că proiectul de lege privind sănătatea prevede referitor la asistenţa de urgenţă că SMURD, ambulanţa rămân în responsabilitatea statului, însă a adăugat că dacă cineva din privat ar dori să intre în acest sistem ar trebui să îndeplinească standardele...
Caraş-Severin: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa Circa 50 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa s-au adunat spontan marţi în curtea unităţii, pentru a protesta împotriva faptului că li s-a reţinut din salariu impozitul pe tichetele de masă.