Cele mai citite
 


Ialomiţa: Bărbat de 30 de ani, găsit înecat în râul Ialomiţa
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Albeşti, a fost găsit, sâmbătă, înecat în apele râului Ialomiţa, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Lăcrămioara Chirea.
Acesta intrase în apă pentru a face o baie, iar, la scurt timp, o localnică a anunţat prin serviciul 112 că bărbatul nu a mai ieşit la mal, existând posibilitatea să se fi înecat.
Până la sosirea pompierilor de la Garda Slobozia, tânărul a fost găsit mort şi scos din apă de cetăţeni, nemaifiind necesară intervenţia lor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Autospeciale noi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, de capacitate mică (2.000 l), au fost aduse, miercuri, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, iar până la sfârşitul acestui an urmează să mai sosească alte patru autovehicule, dintre care trei de capacitate medie (5.000 l) şi o autospecială...
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Ialomiţa: DSP va preleva probe de apă de la Albeşti, din zona depozitului de deşeuri periculoase Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa va preleva, de urgenţă, de pe raza comunei Albeşti, probe din primul strat de apă freatică pentru a verifica dacă a fost afectat, după descoperirea unui depozit neautorizat de deşeuri periculoase la marginea localităţii.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
Ialomiţa: Aproape 900 de oameni sunt încă izolaţi în mai multe sate Patru localităţi, cu aproape 900 de oameni, sunt izolate, cinci localităţi sunt nealimentate total sau parţial cu energie electrică şi mai multe segmente de drumuri judeţene sunt blocate, sâmbătă, în judeţul Ialomiţa.
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.