Cele mai citite
 


Sorin Oprescu la Maternitatea Giuleşti: Vinovaţii vor plăti!
duminică, 22 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aflat sâmbătă la Maternitatea Giuleşti, unde a anunţat că luni dimineaţă încep reparaţiile la această unitate spitalicească.
Oprescu a precizat totodată că vinovaţii de tragedia de la Maternitatea Giuleşti vor plăti şi a menţionat că reparaţiile vor avea loc în toată zona afectată, astfel încât să nu mai aibă loc alte nenorociri.
'De ani de zile atrag atenţia asupra sistemului sanitar care încet, încet s-a degradat. (...) Va fi un sistem de aer performant, cu senzori de fum', a spus Sorin Oprescu, citat de realitatea.net.
'Este o tragedie. Vorbele, speculaţiile politice, nu au nicio relevanţă. A fost un moment tragic când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu trebuie să se mai întâmple aşa ceva. Vinovaţii vor plăti. Vă jur. O să plătească de n-o să mai poată', a asigurat Oprescu.
În urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti, cinci nou-născuţi şi-au pierdut viaţa, iar alţi şase se află, în continuare, în stare gravă, dar stabilă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primarul general Sorin Oprescu va fi citat în procesul privind maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi citat, alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Administraţia Spitalelor Bucureşti în procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Sorin Oprescu despre asistenţa medicală din Maternitatea Giuleşti Asistenţa în secţiile de neonatologie şi reanimare de la Maternitatea Giuleşti este acoperită de 31 de angajaţi, dintr-un număr de 33 de posturi, a informat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu a verificat începerea lucrărilor la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni, pentru scurt timp, începerea lucrărilor de renovare a salonului de terapie intensivă pentru prematuri de la Maternitatea Giuleşti.
Victor Iovici: Primarul General a luat în calcul demiterea echipei manageriale de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul demiterea întregii echipe manageriale a Maternităţii Giuleşti încă de marţi, a declarat, miercuri, viceprimarul Victor Iovici.
Sorin Oprescu despre tragedia de la Giuleşti: Consider că cine greşeşte trebuie să plătească Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul încă de marţi să ceară demisia întregii conduceri a Maternităţii Giuleşti, se precizează miercuri, într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis AGERPRES.
Sprijin american şi de la BM, pentru refacerea secţiei de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit joi cu reprezentanţi ai Ambasadei SUA la Bucureşti şi cu cei ai Băncii Mondiale, care au propus variante de sprijin pentru Administraţia Spitatelor în procesul de refacere a secţiei afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti şi pentru...