Cele mai citite
 


Profetiile Celestine si Tehnica Radianta
luni, 23 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Carti
 

 Concluziile celor 9 Viziuni din filmul (subtitrat în Română) postat și pe Internet în 10 părți: Profețiile de la Celestine

și modul în care Instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radinată® - Real Reiki® , pentru realizarea obiectivelor prezentate în aceste viziuni în vederea participării fiecăruia dintre noi la lunga călătorie a evoluției, de la Big Bang la ultimul țel al vieții: Să ne energizăm corpurile, din generație în generație, pînă ajungem în raiul pe care în sfîrșit îl putem vedea.

9 Viziuni de la Celestine și Tehnica Radiantă® - Real Reiki®

 

Detalii suplimentare extrem de utile și interesante despre cele 9 Viziuni de la Celestine pe Scribd în Sinteza realizată de Vornicescu Silviu

 

Profețiile de la Celestine, au fost descoperite într-un manuscris scris în limba aramaică, la Templele Celestine (Templele Cereşti) din Peru. Limba aramaică este limba în care a fost scrisă o parte din Vechiul Testament. Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. şi prezice transformări uriașe în societatea omenească. Este vorba despre o renaştere a conştiinţei, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală. Manuscrisul descrie cum generaţiile care s-au succedat au progresat în procesul înţelegerii, au evoluat spre spiritualitate şi spre vibraţii mai înalte. Fiecare generaţie înglobează tot mai multă energie şi acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsînd această moştenire generaţiei următoare, care o va duce mai departe.Manuscrisul e împărţit în mai multe părţi, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieții, unui anume gen de intuiţie.


Vă invităm să vizionați pe Internet filmul (subtitrat în Română) în 10 părți: Profețiile de la Celestine

 


Cele 9 Viziuni de la Celestine sunt prezentate în rezumat la sfîrșitul filmului:


   1. Descoperim din nou că trăim într-o lume extrem de misterioasă, a coincidențelor și sincronicităților ce par a ne fi destinate.

Folosind zilnic instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, o să deveniți conștienți de aceste coincidențe și sincronicități, iar numărul lor va crește proporțional cu folosirea zilnică a acestor instrumente.


  2. Pe măsură ce mai mulți înțelegem acest mister, vom crea o nouă viziune asupra lumii, redefinind universul ca fiind energetic și sacru.

Această viziune stă la baza Managementului Activ al stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®


   3. Descoperim că tot ce este în jurul nostru, toată materia, este formată și se trage dintr-o enegie divină, pe care începem să o vedem și să o înțelegem.

Acest concept este prezentat de către Ph. Dr. Barbara RAY, profesoara noastră în Modelul Energetic - Copyright © 1984 din Mannual de Referință Expandat al Tehnicii Radinate® pagina 116:

 

Mai multe detalii în pagina web Modelul Energetic.


   4. Din această perspectivă, oamenii s-au simțit întotdeauna nesiguri și deconectați de la această sursă sacră, și au încercat să dobîndească energie dominînduse unii pe alții. Această luptă este responsabilă pentru toate conflictele umane.

Din punctul nostru de vedere, sentiment de deconectare de la sursa de energie nemanifestă a întregului univers, este prezent doar pe timpul zilei cît nu dormim. Pe timpul nopții sau pe timpul somnului de prânz, ne conectăm toți automat la această sursă de unde primim o cantitate de vitalitate (numită în medicină energie de homeostazie) care ar fi suficenttă pentru păstrarea pe optim a celor 7 planuri manifeste, dacă am trăii în aromine cu noi și cu toate formele manifeste din jurul nostru. Dar acest lucru din păcate nu se întâmplă și atunci apare distresul (stresul interpretat negativ) care face ca noi să consumăm mai multă vitalitate decît primim pe timpul nopții și ajungem treptat într-un deficit de vitalitate care ne scade performanța și creativitate, generînd apoi modificări funționale și de structură care devin astfel cauza reală a afecțiunilor cronice. Această degradare a vitalității are loc în 4 etape si  este prezentată în cadrul cursurilor noastre prin planșa de mai jos:

 

 

 

Din acest considerent este esential atât somnul de noapte cât și somnul de după mas de prînz. Detalii în pagina web despre somn.


   5. Singura soluție e să cultivăm reconectarea personală cu divinul, o transformare mistică, ce să ne umple de energie și iubire, extinzînd percepția noastră de frumusețe, și ne ridică către conștiința Eulu Superior din noi.

După înițierie în Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, reconectarea personală cu Divinul, prin conectarea la Surrsa de Lumină Interioară (numită și Sursa de Radintă Interioară) se pate face în orice moment (în stare contemplativă, fără concentrare sau vizualizare, deci fară a pierde proipia vitalitate și fără a prelua din energia perversă a persoanei ajutate) atât pentru noi cît și pentru cei dragi nouă prin Sesiuni Radiante la Gradul 1, prin Sesiuni Radintate Expandate, combinații de Simboluri Universale și Directări la Gradul 2 și prin Cocreeri la Gradele Avansate 3A-7. O prezentare grafică a folosirii acestor instrumente ale Tenhicii Radiante® - Real Reiki® o avețî în pagina web despre Instrumentele TRT® și în diagramele noastre de mai jos:

 

 

 

 

 

Directări în Spațiu:

 


Directări pentru  Evenimente, Prezent, Proiecte și Îngrijorări:

 

 


  

6. În această conștientizare, putem să ne eliberăm de tiparul nostru de a controla și să descoperim un adevăr specific, o misiune, pentru care suntem cu toții aici, aceea de a ajuta umanitatea să evolueze către acest nou nivel de percepție a realității.

 

Folosind zilnic instrumentele Tehnicii Radiante® - Real Reiki®, treptat reușim să:

  • Ne eliberăm de tiparul nostru de a controla comportamentul nostru și al celor cu care interacționăm;
  • Descoperim prin intuiție adevărul specific și misiunea pentru care suntem aici: ajutorul umanității de a evolua către un nou nivel de percepție al realității.

Iată ce precizează profesoara noastră, Ph. Dr. Barbara RAY,  în Manulul de Referință Extins al Tehnicii Radiante®:

 

Tehnicile de Control (pagina 24):
Sunt acele tehnici care ne învață diferite moduri de a Controla şi Manipula Comportamentul nostru şi al altora ( după dorințele noastre). Tehnica Radiantă® nu folosește Controlul Mental la nici unul din grade deoarece ea nu poate fi folosită ca tehnică a planurilor exterioare pentru a modifica comportamentul nostru sau a celor pe care îi ajutăm folosind această tehnică. Prin Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante® accesăm Radianța Iinterioară, care sprijină restaurarea Armoniei Funcționale şi Morfologice a Corpului nostru conform Legilor Universale şi a Proiectului Ideal din  Sufletul nostru. În același timp Radianța Interioară accesată ne ajută pe fiecare dintre noi  ( Persoana care Ajută şi Persoana Ajutată) să își Conștientizeze Comportamentul Prezent şi să ia astfel pe viitor măsurile necesare pentru Optimizarea acestuia din punct de vedere al Legilor Universale. Acest proces de Optimizare a Comportamentului este un Proces Interior de Trezire la Adevărul Universal al Realității Exterioare pe baza căruia vom lua Decizii Conștiente şi Corecte din punct de vedere Universal asupra Vieții noastre de fiecare Zi.


Vizualizarea (pagina 114):
Este formarea unei Imagini Mentale sau a unei Viziuni. Tehnica Radiantă® NU foloseşte nici Vizualizarea şi nici Controlul Mental la nici unul din cele 7 Grade. Prin Folosirea Zilnică Tehnicii Radiante® accesăm Radianţa Interioară, care dezvoltă Capacitatea de a Conştientiza Planurile Exterioare folosind şi cele 5 Organe de Simţ Interioare ( ale Sufletului): Vederea Interioară, Auzul Interior, Atingerea Interioară, Mirosul Interior şi Gustul Interior (care mai sunt numite şi Senzaţii ). Acest Proces Interior este diferit de Vizualizare deoarece în cadrul vizualizării Imaginea este Recreată în Planul Mental Concret


   7. În exercitarea acestei misiuni putem descoperi o intuiție interioară care să ne va arata încotro să mergem și ce să facem, și dacă facem numai interpretări pozitive, se vor produce sincronicități ce vor deschide ușile pentru misiunea noastră.

Folosirea zilnică a instrumentelor Tehnicii Radiante® - Real Reiki®, dezvoltă treptat intuiția interioară ce ne va arăta încotro să mergem și ce să facem. Vedeți precizrile făcute mai sus de către profesoara noastră Ph. Dr. Barbara RAY.


Prin aceste instrumente și prin timp suplimentar cu mîinile aplicate în zona inimii, activăm Cortexul și Inteligența Emoțională. Doamna Hawayo TAKATA, recomanda ca ori de cîte ori avem o mână liberă să o aplicăm undeva pe corpul nostru, dar cea mai importantă zonă este cea a inimii. Acest lucru este acum confirmat științific prin evaluarile paraclinice făcutre de către specialiștii de la Institutul de Cercetări pentru Matematica Inimii din SUA, folosind Analiza Spectrală a Aritmiei Cardio-Respiratorii (HRV Variația Pulsului):

 

 

 

Inhibiția Cortexului și a Inteligenței Emoționale din cauza HRV Incoerente (dezorganizate) generate de stres:

 

Activarea Cortexului și a Inteligenței Emoționale când  HRV devine Coerentă (sinusoidală) după o Sesiune Radiantă sau pe timpul trăirii unor sentimente de apreciere și dragoste:

 

 

Detalii suplimentare în pagina web despre Prezenteism.


   8. Cînd un număr suficient de mare dintre noi vom intra în acest curent evolutiv, dăruind energia către Eul-Superior al fiecărei ființe întîlnite, noi vom construii o nouă cultură, în care corpurile noastre vor evolua către nivele și mai înalte de energie și percepție.

Așa cum prezizează domnul  Vornicescu Silviu în Sinteza despre cele 9 Viziuni de la Celestine pe Scribd:

 

... A energiza pe cineva, este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Manuscrisul spune că toți oamenii cu care ne întîlnim au un mesaj pentru noi. Întîlniri întîmplătoare nu există. Felul în care răspundem acestor întîlniri ne arată dacă sîntem sau nu capabili să primim mesajul. Dacă avem o conversație cu o persoană cu care drumul nostru se întretaie şi nu vedem în ea un răspuns la întrebarea noastră curentă, aceasta nu înseamnă că mesajul nu există, ci doar că ne-a scăpat, dintr-un motiv sau altul. Odată ce oamenii îşi vor da seama de această realitate, întîlnirilor de acest fel li se va acorda timpul necesar, ele vor avea scopuri bine determinate şi se vor produce deliberat. Cînd apreciem aspectul şi calitățile unei persoane, ne concentrăm asupra ei pînă cînd forma şi trăsăturile ei ies în evidență, sînt mai prezente.Atunci îi putem trimite energie, înălțînd-o. Desigur, primul pas este acela de a menține propriul nostru nivel energetic mai înalt. Atunci putem proiecta către o altă persoană, fluxul de energie care curge prin noi. Cu cît îi apreciem mai mult deplinătatea, frumusețea interioară, cu atît mai multă energie curge în acea persoană şi natural, şi în noi. Este ceva hedonist. Cu cît îi iubim şi îi apreciem mai mult pe alții, cu atît mai mai multă energie curge în noi. De aceea a-i iubi şi a-i energiza pe ceilalți este cel mai bun lucru pe care îl putem face.

 

A opta Viziune se referă la relațiile cu alți oameni, copii sau adulți. Vorbește despre dezvăluirea teatrului de control, aducerea la lumină a jocurilor meschine şi concentrarea asupra oamenilor într-un mod prin care să le putem transmite energie. Dacă sîntem atenți la relațiile pe care le avem, vom obține răspunsurile de care avem nevoie. A opta Viziune vorbește despre interacțiunea conștientă într-un grup. Dintre membrii unui grup, numai unul va avea cea mai importantă idee a momentului. Dacă toți sînt cu atenția trează, își vor da seama cine va vorbi şi vor putea conștient, să se concentreze asupra acelei persoane, ajutînd-o să-şi exprime ideea cu cea mai mare claritate. Pe măsură ce conversația înaintează, altcineva va avea inspirația cea mai puternică, apoi altcineva şi așa mai departe. Dacă te concentrezi asupra a ceea ce se vorbește, simți atunci cînd îți vine rîndul. Ești inspirat, ideea răsărindu-ţi în minte. Cheia acestui proces este să vorbești atunci cînd îți vine rîndul şi să proiectezi energie atunci cînd vorbește altcineva.

 

În cadrul cursurilor noastre  Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, oferim un set de instrumente extrem de importante relațiilor noastre cu copiii


Iar la gradul 2 prezentăm tehnicile de optimizare a relațiilor interumane de acasă, de la serviciu sau din societate folosind Armonizarile, combinațiile de Simboluri Universale și Directările pentru un Grup de Persoane, deoarece numai 20% din stres este generat de problemele personale iar restul de 80% este generar de către realțiile tensionate cu cei din jur:

 


   9. Astfel, participăm la lunga călătorie a evoluției, de la Big Bang la ultimul țel al vieții: Să ne energizăm corpurile, din generație în generație, pînă ajungem în raiul pe care în sfîrșit îl putem vedea.

Dr. Elliot DACHER denumește acest proces ca Sistemul de Vindecare Spirituală.

 

Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, oferă instrumentele necesare Sistemului de Vindecare Spirituală:

Aşa cum preciza Doamna Ph. Dr. Barbara Ray, Tehnica Radiantă® face parte din categoria Ştiinţelor Iniţiatice Universale (din care fac parte şi toate marile Religii ale umanităţii), toate având acelaşi obiectiv: Accesarea Energiei Universale direct (fără intermediari) folosind însă fiecare câte un set diferit de instrumente de Acces numite Simboluri Universale.

Aşa cum preciza şi Dr. Elliott Dacher, Tehnica Radiantă® are toate caracteristicile Vindecărilor Spirituale:


- Tehnica Radiantă® este o Ştiinţă Iniţiatică a Luminii Interioare. Prin  folosirea zilnică a Tehnicii Radiante®, accesăm Energia Spirituală Universală (Radianţa Interioară numită în religia creştină Lumina Divină) din profunzimile fiinţei noastre, devenim conştienţi şi accesăm Planurile Interioare printr-un proces continuu de ILUMINARE. Prin Radianţa Interioară accesată din Sursa de Lumină Interioară (Sursa de Radianţă Interioară), ne expandăm capacitatea de reintegrare armonioasă la toate nivelele existenţei noastre şi începem procesul de TREZIRE le Eul Interior. În acelaşi timp Radianţa Interioară sprijină procesul de TRANSFORMARE (creştere personală) în interdependenţă cu Conştientizarea Profundă şi participarea întregii noastre fiinţe ( cu cele 7 Planuri).


- Folosirea ei se face Intuitiv şi în stare Contemplativă (fără concentrare, vizualizare sau control mental);


- Procesul de Vindecare al Tehnicii Radiante® este reintegrarea în armonie a organelor în corpul fizic, a corpului fizic cu celelalte 6 corpuri sau planuri (emoţional, mental concret, Mental Intuitiv, Sufletesc, Conştienţă Transcendentă Expandată şi Trezire Spirituală), a fiinţei umane în comunitate şi a omenirii cu celelalte regnuri animale, cu plantele şi cu celelalte forme manifeste de pe pământ şi din întregul univers. 


- Procesul este de a unifica părţile componente ale fiecărei forme manifeste într-un tot armonios şi apoi toate formele manifeste într-un univers în armonie;


- Instrumentele Tehnicii Radiante® pentru Iniţiere, Accesarea Radianţei Interioare, Directare şi Cocreere sunt Simbolurile Universale, iar însuşirea Tehnicii Radiante® se face prin Iniţieri(Activări) şi Instruire


- Resursa folosită pentru Accesare, Directare, Cocreere şi Iniţiere este Conştiinţa Universală numită în Tehnica Radiantă® Sursa de Radianţă Interioară, Sursa de Energie Nemanifestă (omniprezentă, omnipotentă, omniinteligentă şi accesibilă prin interiorul vibratoriu al fiecăruia dintre noi) a întregului univers.  Obiectivul folosirii zilnice al Tehnicii Radiante este atingerea unei Stări de Sănătate Optimă caracterizată de  Serenitate (a fi fericit indiferent de situaţia în care te afli) însoţită de lipsa senzaţiilor de disconfort şi în Armonie cu propria persoană şi cu toate formele manifestă din jurul tău.


- Scopul final al folosirii Tehnicii Radiante® este ILUMINAREA, prin Creştere Personală şi TREZIRE Spirituală.


 

 

Perspective
:

 

- Medicina Integrală va putea răspunde cerinţei noii ere în care va intra umanitatea, Era Postinformaţională - Era Trăirii folosind Intuiţia (aşa cum o definea  Directorul Institutului de Cercetări pentru Matematica Inimii). 


- Medicina Integrală va sta la baza unei noi industrii numită Industria Stării de Bine - Wellness Industry - care numai în Statele Unite ale Americii va ajunge în 2010 la o cifră de afaceri anulă de circa 1.000 Miliarde Dolari, aşa cum precizează Economistul American Paul Zane Pilzer în cartea: The Wellness Revolution.

- Medicina Integrală va fi integrată în noul tip de Asigurări numit Wellness Benefit Plan existent deja în Statele Unite ale Americii şi care este un sistem de asigurări integrat care cuprinde Asigurările de Sănătate (decontând şi cheltuielile destinate prevenirii îmbolnăvirilor: cursuri, suplimente alimentare, gimnastică, etc), Economii şi Pensii destinate Familiei.


- Cursurile de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®  ca parte componentă principală a Medicinii Integrale va sta la baza unei noi ştiinţe a Turismului pentru Sănătate pe care am numit-o KI-OM-LOGIE şi pe am prezentat-o la  a 38 Conferinţă SITH (Societe Internationale des Techniques Hydrotermales) din Japonia în Septembrie 2003. Serviciile KI-OM-LOGIEI de Prevenire a Îmbolnăvirilor, de Creştere a Performanţelor şi Creativităţii, de Antiîmbătrânire şi de Recuperare a Stării de Sănătate vor putea fi integrate Industriei Stării de Bine şi Sistemului de Asigurări asociat acesteia. 

 

 

Concluzii şi Recomandări


Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki® prin componenta Informativ - Educativă îi permit absolventului să îşi activeze Sistemul de Vindecare Minte - Corp, iar prin Iniţierea şi folosirea zilnică a Tehnicii Radiante® - Real Reiki® îşi activeze Sistemul de Vindecare Spirituală.
Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante® ajută la readucerea pe optim a Sistemul Homeostatic de Vindecare şi se Integrează Sinergic Sistemului de Vindecare prin Tratamente.

 

Cursurile noastre sunt destinate:

- Angajaţilor şi familiilor acestora pentru restabilirea stării de sănătate, creşterea performanţelor fizice - intelectuale - creative, reducerea cheltuielilor destinate recuperării sănătăţii şi creşterii armoniei în familie, la locul de muncă şi în societate;

- Managerilor, Întreprinzătorilor şi Investitorilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor, antiîmbătrânire, creşterea capacităţilor manageriale şi antreprenoriale, dezvoltarea intuiţiei şi capacităţilor de anticipare a tendinţelor economice;

- Profesioniştilor din Sănătate (medici, psihologi, balneologi, asistente, kinetoterapeuţi,  terapeuţi în terapii complementare) pentru refacerea vitalităţii consumate de actul terapeutic şi contactul cu bolnavii, reducerea riscului erorilor medicale (provocate de stres şi suprasolicitare), creşterea performanţei terapeutic (prin creşterea intuiţiei şi a capacităţii de instruire continuă alături de amplificare efectelor benefice, reducerea efectelor secundare şi eliminarea efectelor paradoxale ale tratamentelor şi procedurilor aplicate bolnavilor), prelungirea vieţii active profesional prin antiîmbătrânire;

- Pensionarilor pentru recuperarea stării de sănătate, prelungirea vieţii active profesional şi social, încetinirea, stoparea şi reversarea proceselor de îmbătrânire prin antiîmbătrânire;

- Studenţilor pentru recuperarea şi păstrarea stării de sănătate, creşterea performanţelor fizico - intelectuale şi dezvoltarea intuiţiei şi creativităţii.

 

Informații suplimentare despre Sistemul Integrat de vindecare al Dr. Eliot DACHER in pagina despre Sănătatea Integrală


Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicina Integrala si Tehnica Radianta® Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Strategia OMS Sanatate pentru Toti in Secolul 21 Politica Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru următorii 20 de ani, în vederea asigurării condiţiilor necesare tuturor oamenilor de a Obţine şi Menţine cel mai înalt nivel posibil de Sănătate pe toată Viaţa. Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantã® - Real Reiki® oferă...
Stresul, Cancerul și Tehnica Radiantă Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora. Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...