Cele mai citite
 


Iaşi: Un bărbat s-a autoincendiat pentru că nu îşi mai poate creşte copiii
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Trifeşti, s-a stropit cu diluant şi s-a autoincendiat, disperat că nu va putea avea grijă de cei patru copii.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, a declarat luni, pentru AGERPRES, că bărbatul a fost preluat rapid de echipa mixtă de medici de urgenţă şi chirurgi reconstructivi întrucât a suferit arsuri de gradele III şi IV.
'Pacientul va fi operat de urgenţă şi va rămâne internat la Clinica de Terapie Intensivă Arşi, singura secţie cu acest profil din Iaşi şi din Moldova. Prognosticul este rezervat, din cauza localizării arsurilor la nivelul feţei, gâtului, toracelui, abdomenului, membrelor şi toracelui, dar şi a posibilei arsuri a căilor respiratorii superioare', a explicat dr. Tudor Ciuhodaru.
Potrivit medicului, acesta este primul caz de autoincendiere din 2010 şi bărbatul va necesita suportul psihologic prelungit al voluntarilor de la Centrul Integrat Regional de Tratare a Intoxicaţiilor Traumelor şi Arsurilor (CIRTITA) din cadrul UPU.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: La Terapie Intensivă, după ce s-au dat cu sacul pe pârtie Trei studenţi au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce s-au accidentat în timp ce alunecau cu folia?pe pârtie.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: UPU, blocat din cauza numărului mare de traumatisme Iaşi, 27 nov/Agerpres/ - Specialiştii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită Ministerului Sănătăţii emiterea unei dispoziţii care să le ofere posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea medicală în noul imobil construit în curtea...
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.