Cele mai citite
 


Neamţ: Pieton accidentat pe trotuar de o maşină scăpată de sub control
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O persoană a ajuns în stare gravă la Spitalul judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ după ce a fost accidentată pe trotuar de un autoturism condus de o femeie însărcinată.
Evenimentul rutier s-a produs în centrul municipiului Piatra Neamţ după ce şoferiţa s-a speriat de un alt autoturism care ar fi intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu.
Potrivit martorilor, femeia a tras brusc dreapta de volan, a intrat pe trotuar, a izbit în plin un pieton care se deplasa regulamentar şi l-a proiectat pe acesta de peretele sediului unei bănci.
După impact maşina s-a oprit într-un stâlp. În urma accidentului pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la spital, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
De asemenea, şoferiţa autoturismului implicat în accident a fost şi ea transportată la spital cu răni minore.
Poliţiştii Servicului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Neamţ: Doi răniţi grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren Două femei au fost transportate luni în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, în localitatea Plebea, lângă oraşul Târgu Neamţ.
Neamţ: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ vrea să angajeze doi neurochirurgi Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean pentru a găsi soluţii în rezolvarea crizei de personal de specialitate. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean se va supune dezbaterii consilierilor aprobarea...
Neamţ: La Spitalul Judeţean de Urgenţă nu se mai fac angajări din cauza lipsei fondurilor salariale Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai face angajări pe termen nelimitat, a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, consilierul Dan Vasile Constantin, membru al Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare.
Neamţ: A fost numit un nou director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a semnat, miercuri, o dispoziţie prin care l-a numit în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă pe Liviu Negelschi.
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Neamţ: Generatoare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru penele de curent Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a rezolvat problema alimentării secţiilor cu energie electrică prin contractarea a două generatoare de la o firmă din judeţul Iaşi.