Cele mai citite
 


Pompieri avansaţi în grad de ministrul Vasile Blaga
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii care au intervenit în primele momente la stingerea incendiului de la Secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' Bucureşti au fost avansaţi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.
Conform unui comunicat al MAI transmis luni AGERPRES, locotenentul Florin Tiberiu Chirea a fost avansat la gradul de căpitan, plutonierul adjutant Cristian Manole Vîlcu - la gradul de plutonier adjutant şef, plutonierul major Petrişor Ştefan - la gradul de plutonier adjutant şi plutonierii Lucian Stamate, Marius-Ionuţ Simionescu, Cristian Constantin Nicolae şi Marian-Aurel Dumitru - la gradul de plutonier major.
Avansarea a fost făcută ca urmare a 'profesionalismului şi determinării de care au dat dovadă în exercitarea misiunii', se arată în comunicatul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
În urma intervenţiei tuturor echipajelor de pompieri la incendiul care a avut loc pe 16 august, la Secţia de Neonatologie din incinta Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' din Bucureşti, au fost salvate şi evacuate 60 de femei însărcinate şi 42 de nou-născuţi, care au fost transportaţi, ulterior, la alte spitale din Capitală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Blaga i-a avansat în grad pe pompierii care au intervenit în incendiul de la Maternitatea Giuleşti Pompierii care au intervenit în primele momente la stingerea incendiului de la Secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' Bucureşti au fost avansaţi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, în gradul profesional următor, înaintea ...
Şeful Serviciului tehnic al Maternităţii Giuleşti, reţinut de procurori Şeful Serviciului tehnic al Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu - Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează...
Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.
Tribunalul Bucureşti discută joi recursul în cazul Vasile Dima Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor discuta joi recursul procurorilor împotriva deciziei instanţei inferioare de cercetare în stare de libertate a lui Vasile Dima, şeful Serviciului tehnic al Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' - Maternitatea Giuleşti.
Şeful Serviciului Tehnic de la Giuleşti, acuzat de 'zdruncinarea' activităţii medicale (PÎCCJ) Bucureşti, 27 aug /Agerpres/ - Sistemul medical care asigură tratament de specialitate şi protecţie nou-născuţilor de la Maternitatea Giuleşti a fost serios ''zdruncinat'' de modalitatea defectuoasă de îndeplinire a îndatoririlor de serviciu de către Vasile Dima, şeful Serviciului tehnic al Spitalului...
Cluj: 3,5 milioane euro pentru modernizare secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Judeţean Reabilitarea secţiilor de obstetrică - ginecologie şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean Cluj face parte dintr-un proiect de anvergură, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care beneficiază de o finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii, a declarat, vineri, pentru...