Cele mai citite
 


Sorin Oprescu a verificat începerea lucrărilor la Maternitatea Giuleşti
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni, pentru scurt timp, începerea lucrărilor de renovare a salonului de terapie intensivă pentru prematuri de la Maternitatea Giuleşti.
'Am vrut să mă conving că oamenii au început treaba, lucrările au demarat şi sper ca în aproximativ o lună de zile să fie încheiate', a declarat Sorin Oprescu.
Primarul general a mai precizat că în acest interval de timp vor fi efectuate lucrări de finisare, urmând ca la final să fie montată aparatura necesară punerii în funcţie a salonului.
El a menţionat că valoarea totală a investiţiei pentru renovarea tuturor spitalelor pe care le are Primăria în subordine (21) se ridică al aproximativ 38 milioane de euro.
În ceea ce priveşte conducerea Maternităţii Giuleşti, edilul-şef a spus că aceasta a fost suspendată încă de săptămâna trecută, urmând ca până la jumătatea lunii septembrie să aibă loc concursuri pentru ocuparea acestor posturi. El a adăugat că toate celelalte posturi de conducere ocupate interimar la celelalte spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei vor fi scoase la concurs în intervalul menţionat.
După scurta vizită la Maternitatea Giuleşti, primarul general s-a deplasat la sediul Primăriei Capitalei, unde va avea o întâlnire cu toţi directorii de spitale pe care le are în administrare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu despre asistenţa medicală din Maternitatea Giuleşti Asistenţa în secţiile de neonatologie şi reanimare de la Maternitatea Giuleşti este acoperită de 31 de angajaţi, dintr-un număr de 33 de posturi, a informat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Primarul general Sorin Oprescu va fi citat în procesul privind maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi citat, alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Administraţia Spitalelor Bucureşti în procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Sprijin american şi de la BM, pentru refacerea secţiei de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit joi cu reprezentanţi ai Ambasadei SUA la Bucureşti şi cu cei ai Băncii Mondiale, care au propus variante de sprijin pentru Administraţia Spitatelor în procesul de refacere a secţiei afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti şi pentru...
Maternitatea Giuleşti, pregătită să-şi reia activitatea Maternitatea Giuleşti se redeschide în cursul zilei de luni, după ce inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti îşi vor da acordul.
Victor Iovici: Primarul General a luat în calcul demiterea echipei manageriale de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul demiterea întregii echipe manageriale a Maternităţii Giuleşti încă de marţi, a declarat, miercuri, viceprimarul Victor Iovici.
Sorin Oprescu despre tragedia de la Giuleşti: Consider că cine greşeşte trebuie să plătească Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul încă de marţi să ceară demisia întregii conduceri a Maternităţii Giuleşti, se precizează miercuri, într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis AGERPRES.