Cele mai citite
 


IPS Bartolomeu a fost externat
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cluj-Napoca, 14 aprilie /Agerpres/ - Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, Bartolomeu, a fost externat duminică seară din spital, după care a participat la concertul de Florii al Fundaţiei "Mitropolitul Bartolomeu".

Inaltul ierarh a fost internat în urmă cu câteva zile la Clinica Medicală nr. 1 din Cluj-Napoca cu afecţiuni respiratorii, iar în prezent starea sa de sănătate este bună.

IPS Bartolomeu ar urma, joi, să transmită mesajul de Paşti către credincioşii ortodocşi, iar sâmbătă noaptea să oficieze Slujba de Inviere.

Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului a participat, duminică seara, la concertul organizat de Fundaţia "Mitropolitul Bartolomeu", concert la care au asistat câteva sute de persoane, printre care s-a numărat şi rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai", Andrei Marga. AGERPRES/(Marius Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Afecţiuni respiratorii, depistate în fază incipientă cu un aparat unic în ţară la Clinica de Medicina Muncii Târgu Mureş Clinica de Medicina Muncii a Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Târgu Mureş reuşeşte să depisteze în fază incipientă o serie de afecţiuni respiratorii în urma investigaţiilor efectuate cu un Bodypletismograf, care foloseşte un amestec de monoxid de carbon şi metan, ceea ce îl face unic în ţară, a declarat...
Clinica Ginecologie 1 din Cluj-Napoca a fost înscrisă în Programul 'Spital, prieten al copilului' Cluj-Napoca, 22 feb /Agerpres/ - Clinica Ginecologie 1 din Cluj-Napoca face parte din programul UNICEF ''Spital, prieten al copilului'' şi reprezentanţii UNICEF speră ca până la sfârşitul acestui an să poată fi îndepliniţi toţi cei zece paşi necesari pentru ca această clinică să-şi consolideze acest...
La clinica vieneză AKH vor fi mai puţini medici de gardă noaptea, din cauza situaţiei bugetare La clinica vieneză AKH se va reduce numărul medicilor care vor asigura gărzile de noapte, din cauza situaţiei bugetare a Universităţii de Medicină, de care aparţine spitalul, informează APA.
Gorj: Zeci de copii internaţi cu afecţiuni respiratorii din cauza scăderii temperaturilor Peste 50 de copii de diferite vârste au ajuns în ultimele zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu cu afecţiuni respiratorii, mare parte dintre ei fiind internaţi la secţia de Pediatrie a unităţii medicale din cauza complicaţiilor apărute.
Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România, la Iaşi Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România funcţionează de aproximativ trei ani la Spitalul de Recuperare din Iaşi.
Cluj: Clinica Pediatrie III, renovată prin contribuţia unor sponsori O secţie a Clinicii Pediatrie III din Cluj-Napoca a fost renovată şi modernizată mai ales prin contribuţia unor sponsori, dar şi prin sprijinul Spitalului Clinic de urgenţă pentru Copii din localitate.