Cele mai citite
 


Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.
'Cei şase nou-născuţi prematuri afectaţi de arsuri extensive şi leziuni inhalatorii se află sub tratament specific, interdisciplinar, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-născuţi. Leziunile parţiale de arsură au suferit un proces de reepitelizare spontană , iar leziunile totale sunt delimitate şi în curs de tratament local', a declarat luni purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Raluca Alexandru.
Potrivit acesteia, tratamentul general complex este asigurat în echipă interdisciplinară, copiii având grade diferite de prematuritate şi afectare lezională. Bebeluşii aduşi de la Giuleşti primesc totodată îngrijiri pentru recuperarea prematurităţii.
Raluca Alexandru a mai spus că în cadrul spitalului funcţionează un grup de suport psihologic pentru persoanele afectate de acest stres post-traumatic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Unul dintre bebeluşii de la Maternitatea Giuleşti se menţine în stare critică Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată Bucureşti, 31 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei produse în urma cu 15 zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis marţi AGERPRES.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Starea generală a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti, staţionară Starea generală a bebeluşilor aduşi la Spitalul Grigore Alexandrescu de la Maternitatea Giuleşti nu a suferit modificări notabile faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al spitalului de copii remis marţi AGERPRES.