Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
luni, 23 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Schimbarea actualului manager de la Ambulanţă a generat valuri de nemulţumiri în rândurile salariaţilor, care au făcut front comun în jurul medicului Cosmin Librimir, cel care a asigurat conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, în ultimele zece luni.
Demisă în urmă cu un an, în baza unui ordin declarat, ulterior, neconstituţional, fosta directoare, Daniela Popescu, a câştigat în instanţă dreptul de a reveni în funcţie.
Cu fluierături, scandări de protest şi sirene pornite, aşa au întâmpinat-o salariaţii de la Ambulanţă pe fosta directoare, care a venit să-şi reia scaunul de manager. Confruntată cu ostilitatea subalternilor săi, directoarea pare să dea un pas înapoi şi nu exclude posibilitatea de a renunţa la post, deşi are o decizie judecătorească definitivă şi irevocabilă, care îi asigură şefia Ambulanţei.
În ceea ce-l priveşte pe fostul manager, Cosmin Librimir, acesta rămâne, în continuare, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
''Protestul de luni ar putea continua şi în zilele următoare, fără a fi afectată activitatea Ambulanţei, iar maşinile răspund normal la solicitări, până când medicul Daniela Popescu îşi va da demisia', a declarat, pentru AGERPRES, Ilie Porojan, lider sindical al Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
Caraş-Severin: Protest la Ambulanţă; angajaţii nu vor schimbarea directorului Reşiţa, 22 feb /Agerpres/ - Fostul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin Daniela Popescu a obţinut în instanţă dreptul de a reveni pe post, dar salariaţii de aici nu o vor la conducerea instituţiei.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.