Cele mai citite
 


Unele farmacii bulgăreşti vând medicamente expirate
marţi, 24 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agenţia de medicamente din Sofia i-a avertizat pe consumatori să aibă grijă deoarece în unele farmacii din această ţară se vând medicamente cu termenul de valabilitate expirat.
Am închis unele farmacii în staţiunea Nisipurile de Aur deoarece acestea nu aveau permise, a declarat şeful agenţiei, Alexandăr Iankov, pentru postul de radio Darik.

Iankov a declarat că 30% din farmaciile inspectate nu au sisteme de ventilare potrivite. El a spus că inspectorii au constatat că 40 la sută din farmaciile vând medicamente fără prescripţie medicală.

Alexandăr Iankov a mai spus că verificările farmaciilor de pe litoral vor continua până la sfârşitul lunii septembrie. El a menţionat că au fost constatate şi cazuri în care în hoteluri se vând medicamente. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IGPR: Aproape 450 de tipuri de medicamente expirate, descoperite în depozitul unei farmacii din Călăraşi Poliţiştii au descoperit, în urma unui control efectuat la o farmacie din Călăraşi, aproape 450 de tipuri de medicamente cu termenul de valabilitate expirat, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Vaslui: Medicamente expirate într-o farmacie din comuna Deleşti Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vaslui au găsit într-un punct farmaceutic din comuna vasluiană Deleşti, produse cosmetice, medicamente, produse fitosanitare şi medicamente de uz veterinar cu termenul de valabilitate depăşit.
Vaslui: Controale în farmaciile din mediul rural Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, în colaborare cu Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vaslui a efectuat o serie de controale în farmaciile din mediul rural din judeţ, pentru a vedea dacă acestea comercializează produse expirate. Verificarea s-a făcut în urma unei solicitări venite...
Peste 300 de hotelieri bulgari amendaţi pentru calitatea proastă a hranei Sofia, 12 iul - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Peste 300 de proprietari de hoteluri de pe litoralul bulgăresc au fost amendaţi pentru că oferă turiştilor alimente de proastă calitate, a declarat, marţi, ministrul bulgar al agriculturii, Miroslav Naidenov.
Vacanţa în Bulgaria ar putea deveni un coşmar pentru turişti străinii (presă) Sofia, 13 iul - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: În fiecare an sute de mii de români aleg litoralul bulgăresc pentru a-şi petrece vacanţa de vară. Turiştii sunt atraşi de preţurile relativ mici şi de calitatea bună a serviciilor oferite de hotelierii din Bulgaria.
Cluj: Medicamete expirate, retrase de inspectorii de la Protecţia Consumatorului Trei mii de cutii de Tamiflu, descoperite la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj, au fost retrase de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului deoarece aveau termenul de valabilitate expirat.