Cele mai citite
 


Călăraşi: Un bărbat a decedat, după ce s-a electrocutat
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a decedat, luni seara, în urma unui stop cardio-respirator provocat prin electrocutare, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Barbu Ştirbei'', Mihai Ionescu.
Potrivit acestuia, în jurul orei 19,00 echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care s-a electrocutat, în urma utilizării unei pompe de apă.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, care au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, dar fără niciun rezultat, constatându-se decesul.
În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările şi cauzele decesului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.
Prahova: Tânăr electrocutat în timp ce lucra pe un stâlp de electricitate Un tânăr de 21 de ani care efectua lucrări pe un stâlp de electricitate în comuna prahoveană Cosminele, sat Poiana Trestiei, a decedat, joi, după ce s-a electrocutat.
Călăraşi: Prematur transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală Un copil născut prematur la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost transportat miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.
Călăraşi: Substaţie SMURD, inaugurată joi la Borcea O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
IGSU: Peste 700 de persoane au fost asistate de către pompierii SMURD în acest sezon estival Peste 700 de persoane aflate în dificultate au fost asistate de către pompierii SMURD dislocaţi pe plajele de pe litoralul românesc în acest sezon, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).