Cele mai citite
 


Mehedinţi: Anchetă în cazul femeii de 35 de ani decedată în spital
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a demarat o anchetă în cazul femeii de 35 de ani, care în urmă cu 7 ani suferise un transplant de rinichi şi a decedat la sfârşitul săptămânii trecute.
Purtătorul de cuvânt al SJU Mehedinţi, dr. Cristian Jianu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că Iuliana Neagoe fusese internată cu diagnosticul de viroză respiratorie, dar, din cauza tratamentului au intervenit complicaţii, ea devenind vulnerabilă la infecţii.
'Din această cauză a apărut un edem pulmonar infecţios şi pacienta nu a mai putut fi salvată. Manevrele de resuscitare efectuate de medici au fost fără rezultat', a precizat dr. Jianu.
Potrivit sursei citate, personalului medical nu i se poate imputa nimic, evoluţia afecţiunii renale cronice nu a putut fi stopată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă în derulare după decesul a doi bebeluşi născuţi în Maternitatea Suceava Şeful Secţiei Obstetrică-ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Cristian Irimia, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi pentru AGERPRES că nu există o legătură de cauzalitate între decesul celor doi bebeluşi născuţi în maternitatea suceveană şi bacteria...
Mehedinţi: Anchetă privind decesul unui bebeluş de două săptămâni Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a declanşat luni o anchetă privind împrejurările în care a decedat, cu o zi în urmă, un copil de numai două săptămâni din comuna Braniştea.
Vaslui: Posibil focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică după ce doi pacienţi internaţi în Secţia Chirurgie a unităţii medicale s-au îmbolnăvit, medicii suspectând existenţa unui focar de infecţii nosocomiale.
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Cluj: DSP a deschis o anchetă după ce două persoane au murit în urma transplanturilor renale la ICUTR Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Cluj a demarat o anchetă, după ce aparţinătorii a două persoane care au murit în urma transplanturilor renale acuză Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj că decesul ar fi survenit din cauza contaminării cu virusul gripei porcine...
Vaslui: Anchetă a DSP privind medicul psihiatru acuzat că s-a adresat nepotrivit mamei femeii decedată la Amatrice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat verificări în cazul unui medic psihiatru din municipiul Bârlad, acuzat că nu i s-ar fi adresat corespunzător unei paciente, fiind vorba despre o bătrână de 83 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, mama femeii decedate în cutremurul din Amatrice.