Cele mai citite
 


Mehedinţi: Prefectul caută resurse financiare în Danemarca pentru cofinanţarea proiectelor judeţului
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul de Mehedinţi, Ion Mîţu, se află începând de marţi într-o vizită oficială în regiunea Kalundborg din Danemarca în scopul identificării unor entităţii economice dispuse să investească în infrastructura economică a judeţului.
Potrivit sursei citate, în acest an a fost semnat deja un acord de colaborare cu autorităţile din localitatea respectivă, datorită căruia s-a obţinut deja o finanţare nerambursabilă de aproape un milion de euro pentru unităţile sanitare din judeţul Mehedinţi.
'În program am întâlniri cu conducerile unor şcoli, grădiniţă şi spitale. Voi afla modul de organizare şi funcţionare a acestora, astfel încât şi în Mehedinţi să adoptăm metodele lor de lucru', a precizat prefectul Mîţu.
În acelaşi context acesta a mai arătat că o prioritate pentru el va constitui depistarea unor surse sigure de finanţare pentru asigurarea cofinanţării unora din proiectele promovate de administraţia judeţeană din Mehedinţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: 25% din şcolile din judeţ, fără autorizaţie de funcţionare Circa 25% din totalul de 223 de şcoli din judeţul Mehedinţi nu dispun de autorizaţie sanitară de funcţionare odată cu începerea noului an şcolar, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Nicolae Şerban.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Deficit de personal medical la SJU Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi se confruntă cu un acut deficit de personal medical cu studii medii de specialitate, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Managerul SJU a renunţat la funcţie, dezamăgit de lipsa de finanţare Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că din luna februarie va renunţa la funcţie şi nici nu-şi va mai depune vreodată dosarul pentru vreun mandat.
Mehedinţi: Deficit de medici specialişti pentru bolnavii de cancer Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin are deficit de medici specialişti oncologi, situaţie care îi pune în pericol pe bolnavii de cancer.