Cele mai citite
 


Senat: Ordonanţele vor fi discutate cu prioritate în şedinţa de plen
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, modificarea ordinii de zi a şedinţei de plen astfel că Ordonanţele de Urgenţă vor fi discutate cu prioritate.
Potrivit chestorului social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, ordonanţele referitoare la accelerarea soluţionării proceselor, la descentralizarea în domeniul sănătăţii, modificarea Codului Fiscal şi cea privind finanţele publice locale vor fi discutate de senatori înaintea legii privind funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).
Chelaru a subliniat că propunerea de modificare a ordinii de zi a plenului Senatului a venit din partea senatorilor PNL.
'La propunerea grupului liberal, s-a modificat un pic ordinea de zi, în sensul inversării unor punte, respectiv punctele 6 şi 7 de pe ordinea de zi obişnuită au devenit punctele 2 şi 3. Deci vor fi discutate cu prioritate ordonanţele Guvernului care se referă la modificări fiscal-financiare şi apoi se va intra pe Legea ANI şi celelalte puncte de pe ordinea de zi', a declarat acesta.
Chestorul Senatului a mai precizat că senatorii vor lucra în cursul acestei zile până la epuizarea ordinii de zi a plenului.
'S-a stabilit ca programul să fie până la epuizarea întregii ordinii de zi. Vrem ca toate punctele pe care trebuie să le discutăm în sesiunea extraordinară, să fie discutate', a conchis Chelaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senat: Procedură inedită - retragerea de la promulgare a OUG privind reorganizarea MAI (sinteză) Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Retragerea unei ordonanţe de urgenţă de la promulgare, adoptată de Senat în calitate de cameră decizională, a fost săptămâna aceasta, dacă nu o premieră absolută, cel puţin o procedură foarte rar întâlnită în activitatea senatorilor.
OUG privind concediul maternal -adoptată tacit, iar înfiinţarea DLAF - respinsă de Senat(sinteză) Bucureşti, 25 feb /Agerpres/ - Ordonanţa de Urgenţă care prevede modificări în ceea ce priveşte concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului a trecut, miercuri, prin adoptare tacită, de Senat, după ce nu a reuşit să întrunească numărul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice...
Caraş-Severin: Aparatură medicală performantă, donată Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa va beneficia de aparatură medicală performantă, donată secţiei de Urologie de către Grupul CEZ în România.
Senat: Medicul de medicină şcolară are obligaţia unui stagiu de câte o lună în secţiile de urgenţă, epidemiologie, pediatrie Medicul de medicină şcolară are obligaţia de a efectua un stagiu de trei luni, structurat astfel: o lună în cadrul unei secţii de urgenţă, o lună în cadrul unei secţii de epidemiologie şi o lună în cadrul unei secţii de pediatrie.
Braşov: Construcţia aeroportului şi cea a spitalului regional, proiecte locale de mare importanţă pentru autorităţile locale Prefectul Braşovului, Ciprian Băncilă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Veştea, primarul George Scripcaru şi deputatul PNL de Braşov, Gabriel Andronache, au făcut apel miercuri, într-o conferinţă de presă comună, la toţi parlamentarii de Braşov să susţină adoptarea legii de clarificare...
Vaslui: Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, prioritate pentru anul 2013 Consilierii judeţeni vasluieni au aprobat în şedinţa de joi alocarea sumei de 9,68 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.