Cele mai citite
 


Starea generală a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti, staţionară
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea generală a bebeluşilor aduşi la Spitalul Grigore Alexandrescu de la Maternitatea Giuleşti nu a suferit modificări notabile faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al spitalului de copii remis marţi AGERPRES.
'Nou- născuţii prematuri afectaţi de arsuri în cadrul accidentului colectiv produs la Maternitatea Giuleşti în urmă cu şapte zile se află în continuare în tratament interdisciplinar, în Unitatea de terapie Intensivă neo-natală a spitalului', se arată în comunicatul de presă.
Reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu precizează însă că se menţine în stare critică unul dintre nou- născuţi care este dependent de ventilaţia mecanică, pe fondul leziunilor severe de inhalaţie concomitente cu leziuni cutanate de arsură profundă extensive.
Potrivit sursei citate, evoluţia leziunilor locale de arsură este corespunzătoare gradelor diferite de profunzime şi suprafaţă.
Nou născuţii cu grade diferte de prematuritate sunt monitorizaţi clinic, hematologic şi biochimic, a menţionat sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.
Starea bebeluşilor internaţi la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' este staţionară La 24 de zile de la accidentul produs la Maternitatea Giuleşti, starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii este staţionară faţă de ziua precedentă.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată Bucureşti, 31 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei produse în urma cu 15 zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis marţi AGERPRES.