Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Audit comandat de Consiliul Judeţean la spitalele preluate
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a comandat un audit la toate spitalele şi centrele medicale preluate, în urma căruia va fi stabilită o strategie pentru acestea, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Florin Popescu.
Auditul este realizat de o firmă din Austria şi va costa peste 13.000 de euro.
''Consiliul Judeţean a demarat un audit cu o firmă austriacă. Am auditat sistemul judeţean de sănătate pentru a vedea care este soluţia prin care să reaşezăm centrele de sănătate şi spitalele pe un făgaş, să oferim servicii de calitate şi condiţiile unui trai decent. Dacă vorbim de doctori, ei nu se mulţumesc numai cu un sistem de salarizare ridicat, vor să îşi continue studiile, vor să îşi îmbunătăţească relaţiile şi cunoştinţele, iar deplasările în străinătate costă. Astfel, am iniţiat mai multe programe europene de formare profesională a cadrelor medicale din spitalele preluate de consiliu'', a spus Florin Popescu.
Auditul va fi finalizat la începutul lunii septembrie. Referitor la firma care îl realizează, Florin Popescu a spus că este o societate care gestionează spitalul municipalităţii din Viena şi multe alte unităţi spitaliceşti din Austria, precum şi spitalul municipalităţii din Berlin.
Preşedintele CJ Dâmboviţa a precizat că nu vor fi concediaţi medici din spitalele preluate de CJ, ci, dimpotrivă, în perioada următoare se vor face angajări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Audit comandat de CJ la spitalele preluate Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a demarat un audit la spitalele preluate, audit ce este realizat de o firmă austriacă, a anunţat vineri preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: CJ a acordat 50.000 de lei pentru tratamentul în străinătate al poliţistului lovit de un interlop Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a acordat, vineri, suma de 50.000 de lei pentru tratamentul poliţistului din Târgovişte care se află de aproape două luni în comă, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de un interlop.
Dâmboviţa: Spitalele preluate de CJ, reorganizate ca secţii al Spitalului Judeţean Târgovişte, 1 nov /Agerpres/ - Spitalele preluate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa vor fi reorganizate ca secţii ale Spitalului Judeţean, având o singură conducere şi un singur Consiliu de Administraţie, a declarat, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Dâmboviţa: În spitale, numărul muncitorilor este mai mare decât al doctorilor În spitalele preluate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa numărul muncitorilor este mai mare decât cel al medicilor, susţine preşedintele CJ, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Cinci unităţi spitaliceşti, preluate de Consiliul Judeţean Târgovişte, 1 iul /Agerpres/ - Trei spitale, printre care şi Spitalul Judeţean Târgovişte, şi două centre medicale au fost preluate, joi, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.